Krivična prijava protiv dva lica u Trebinju

Policijski službenici PU Trebinje podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Z.R. počinilo krivično djelo "Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja iz člana 315. Krivičnog zakonika Republike Srpske" i zbog postojanja osnova sumnje da je lice N.M. počinilo krivično djelo "Prevara u službi iz člana 317. Krivičnog zakonika Republike Srpske".

Republika Srpska 08.02.2024 | 11:22
Krivična prijava protiv dva lica u Trebinju

Lice inicijala Z.R. se sumnjiči da je bez saglasnosti primarnog poslodavca potpisao više ugovora o djelu sa drugim poslodavcem, pri čemu   nije prikazivao odsustvo kod primarnog poslodavca, nego mu je isplaćivan puni lični dohodak.

Lice inicijala N.M. se sumnjiči da je u evidenciji ostvarenih časova lažno prikazivao prisustvo lica inicijala Z.R. čime mu je omogućeno isplaćivanje punog ličnog dohotka, saopšteno je iz PU Trebinje.

(BN) Foto: Ilustracija 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joco

08.02.2024 13:21

Jadna vlast u Trebinju cime se bavi. Ogrezli ste u kriminalu, od gradonacelnika do Luke Petrovica, a zq vas je ovo kriminal. Pokrali ste stotine miliona km, a obo je steta. FUJ, SRAM DA VAS BUDE. VUKANE ,UNISTI IH, DO KRAJA!!!

ODGOVORITE