Детаљи масовне туче у Сарајеву: Сукоб навијача

У вечерашњој масовној тучи на Долац Малти у Сарајеву у којој је једна особа задобила повреде оштрим предметом учествовали су припадници навијачких група из Сарајева Манијаци и Хорде зла, незванично је потврђено за Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 06.02.2024 | 22:07
Детаљи масовне туче у Сарајеву: Сукоб навијача

Како сазнајемо, туча је била раније "договорена".  Како незванично сазнајемо, повријеђен је припадник Хорди зла и он је пребачен на КЦУС гдје му се указује љекарска помоћ.

Полиција је још увијек на терену.

У масовној тучи која се вечерас око 20:30 сати десила у сарајевском насељу Долац Малта једна особа је задобила повреде оштрим предметом.

Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево саопштено је да се туча десила на раскрсници у близини зграде бившег "Југокомерца".

(Клиx)  Фото:Клиx

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Кљусина

07.02.2024 00:58

Засто се тросе медицинска средства на лијецење ове будале?Договорили туцу и сада да се лијеце о троску градјана.Ово треба све у рудник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

07.02.2024 07:08

Сарајево је одавно постало дивљи запад треба га строго избјегавати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

07.02.2024 07:41

Разумијем да неко некога удари у афекту да дође до препирке па онда туче али да договоре тучу то је стварно глупо и треба их казнити максималном казном.То је стварно за затвора а не неке прекршајне новчане казне и слично.Наравно треба и новчана казна уз затвор да иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

07.02.2024 11:45

Прави дивљи запад. Мислим да ту нико , ко не мора, не треба долазити. Они се поносе, примитивизам и глупостима. Срећни, као они нека Раја. ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

07.02.2024 20:53

Ја народа сацувај бозе цуј договорили туцу не знају ста це од себе па се измедју себе туку фуј багро неотесана...Да је Титина дрзава ови би се се наносали камена на голом отоку.Иди у Њемацку па дивљаја тако па би видјели гдје би заврсили...

ОДГОВОРИТЕ