Detalji masovne tuče u Sarajevu: Sukob navijača

U večerašnjoj masovnoj tuči na Dolac Malti u Sarajevu u kojoj je jedna osoba zadobila povrede oštrim predmetom učestvovali su pripadnici navijačkih grupa iz Sarajeva Manijaci i Horde zla, nezvanično je potvrđeno za Klix.ba.

Bosna i Hercegovina 06.02.2024 | 22:07
Detalji masovne tuče u Sarajevu: Sukob navijača

Kako saznajemo, tuča je bila ranije "dogovorena".  Kako nezvanično saznajemo, povrijeđen je pripadnik Hordi zla i on je prebačen na KCUS gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć.

Policija je još uvijek na terenu.

U masovnoj tuči koja se večeras oko 20:30 sati desila u sarajevskom naselju Dolac Malta jedna osoba je zadobila povrede oštrim predmetom.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo saopšteno je da se tuča desila na raskrsnici u blizini zgrade bivšeg "Jugokomerca".

(Klix)  Foto:Klix

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kljusina

07.02.2024 00:58

Zasto se trose medicinska sredstva na lijecenje ove budale?Dogovorili tucu i sada da se lijece o trosku gradjana.Ovo treba sve u rudnik.

ODGOVORITE
Name

Ana

07.02.2024 07:08

Sarajevo je odavno postalo divlji zapad treba ga strogo izbjegavati

ODGOVORITE
Name

Arsa

07.02.2024 07:41

Razumijem da neko nekoga udari u afektu da dođe do prepirke pa onda tuče ali da dogovore tuču to je stvarno glupo i treba ih kazniti maksimalnom kaznom.To je stvarno za zatvora a ne neke prekršajne novčane kazne i slično.Naravno treba i novčana kazna uz zatvor da ide.

ODGOVORITE
Name

+

07.02.2024 11:45

Pravi divlji zapad. Mislim da tu niko , ko ne mora, ne treba dolaziti. Oni se ponose, primitivizam i glupostima. Srećni, kao oni neka Raja. ????

ODGOVORITE
Name

Da

07.02.2024 20:53

Ja naroda sacuvaj boze cuj dogovorili tucu ne znaju sta ce od sebe pa se izmedju sebe tuku fuj bagro neotesana...Da je Titina drzava ovi bi se se nanosali kamena na golom otoku.Idi u Njemacku pa divljaja tako pa bi vidjeli gdje bi zavrsili...

ODGOVORITE