Стравичан удес на ауто-путу, око 100 возила учествовало

Двоје супружника и један возач камиона погинули су данас у тешким саобраћајним удесима на ауто-путевима Италије, до којих је дошло у свега неколико сати размака.

Свијет 05.02.2024 | 20:32
Стравичан удес на ауто-путу, око 100 возила учествовало

Како је Блиц писао, у двије несреће је страдало најмање три особе, док је више од 50 особа повријеђено, према посљедњим писањима медија.

Двоје супружника је страдало у судару 20 возила, док медији преносе да су остали заглављени испод камиона, те да им није било спаса, преноси Анса.

Како преносе, 3 особе су задобиле теже тјелесне повреде, док су остали прошли са лакшим.

У другом ланчаном судару, до ког је дошло око 11.55 (по локалном времену) на ауто-путу А22, у ком је учествовало око 100 возила, погинула је једна особа — неидентификовани возач камиона.

Магла је отежала акције спасавања, док су многи учесници остали заробљени у својим возилима.

– Крива је магла – понављали су полицајци и спасиоци током спасавања.

У ланчаном судару су учествовали камиони, аутомобили, комбији, као и два ауто-транспортера.

У истој регији је данас дошло до 11 одвојених саобраћајних несрећа, услијед временских непогода које су смањиле видљивост.

(Блиц) ФОТО: ФОТОЛИВЕ/ФОТОГРАММА / ЗУМА ПРЕСС / ПРОФИМЕДИА

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Фершо

05.02.2024 22:33

Кад прочитам наслов: Стравичан удес на аутопуту учествовало 20 возила, одмах знам да није код нас. Ем немамо нешто ауто путева а и то што имамо возачи масовно заобилазе. Сваких десет минута наиђе по један аутомобил тако да ланчаних удеса не може ни бити. Можда сам мало претјерао али није ни далеко од истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гг

05.02.2024 22:41

Јел то било у бангладешу

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

06.02.2024 01:53

Све по стандардима ЕУ, молим лијепо! Полиција и спасиоци понављају да је за све крива магла. Дакле, драги кандидати за ЕУ, распи*дите пуном брзином у облак магле и кривац има да буде магла и нико други. Магла нема обавезно осигурање, тако да немате од кога наплатити поломљени ауто или погинуле.

ОДГОВОРИТЕ