Ко је жена осумњичена за убиство партнера

- Милица М. (31) која је осумњичена за убиство партнера Звонимира Стефановића (53), јуче је позвала комшију и рекла му да дође јер је њеном партнеру позлило, сазнају "Независне новине".

Република Српска 05.02.2024 | 10:55
Ко је жена осумњичена за убиство партнера

Како сазнајемо жртва и осумњичена жена посљедњих неколико мјесеци живјели су заједно у у бањалучком насељу Борик гдје се јуче десио злочин, а претходно је она ту неко вријеме живјела сама.

Извор "Независних" рекао је да је у овом случају у својству свједока испитан мушкарац из сусједне зграде јер га је позвала осумњичена Милица М. због чега је јуче и дошао у стан гдје је пронађено Стефановићево тијело.

"Према досадашњим сазнањима, Милица је позвала познаника који живи у том блоку и питала га може ли доћи јер је њеном партнеру позлило, а он је наводно дошао да види шта му се десило", рекао је наш извор.

Стефановић је, како се сумња већ тада био мртав, али око њега није било крви и постоји могућност се да је то чишћено како би се прикрио злочин.

Такође наш извор наводи да је наводно мушкарац продрмао Стефановића да га покуша пробудити, али је уочио рану по и позвао хитну.

Нажалост љекари му нису могли помоћи и констатована је смрт. Будући да су у стану затечени мушкарац и жена, полиција их је одмах обоје привела ради истраге.

Међутим, свједок је након испитивања пуштен, док је жена задржана.

Иначе, у стану у Београдској улици полиција је јуче затекла тијело са убодном раном у предјелу грудног коша.

"На лицу мјеста извршен је увиђај при чему је констатовано да се ради о кривичном дјелу убиство, које је извршено од стране непознатог починиоца. Тужилац је наложио да се предузму све истражне мјере и радње на расвјетљавању кривичног дјела и откривању починиоца. Наложена је и обдукција која ће бити извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске", саопштили су из ОЈТ Бањалука.

Стефановић је од раније познат како пишу медији , имао бурну прошлост и оперативно је довођен у везу са злоупотребом наркотика.

(Независне) Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

И

05.02.2024 11:09

И додик и полиција контролирају и раде с наркотицима тајно

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ,! Додатак

05.02.2024 12:34

Сви ми који и мало желимо ДОБРО Овом Народу то Знамо,,али ??? Не знаш од куд и кога те чека Отровна Стринела,

Name

лео

05.02.2024 13:09

И ти ниси нормалан и вјерујем да ти није лако.

Name

Ма не

05.02.2024 12:23

Позлило му од чакије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре И

05.02.2024 13:47

Занемари они ту чињеницу. А све познато.

ОДГОВОРИТЕ