Бресквица након напада због песме "Орлово гнездо": То је српска песма!

Анђела Игњатовић Бресквица једна је од пријављених за овогодишњи избор српскох представника на ракмичењу "Песму за Евровизију", а њена песма "Орлово гнездо" нашла се на "удару" многих ван граница Србије.

Забава 01.02.2024 | 18:35
Бресквица након напада због песме "Орлово гнездо": То је српска песма!

Наиме, око песме "Гнездо орлово" се подигла озбиљна прашина на друштвеним мрежама, те су је чак и осуђивали да је текст геноцидан, док је једна Хрватица бранила, а она се до сада није оглашавала.

Певачица је истакла да је лоши коментари не дотичу, и да је навикла да их увек има када она нешто избаци.

- То је нормално, поготово за мене. Увек кад нешто избацим, прво буде хаос, па онда све како треба. Ружно је, јако ружно, неки коментари су бесмислени, али сам ја толико поносна на ту песму и једва чекам први наступ, да виде како звучи уживо јер ми не верују како ће то да звучи - рекла је Бресквица, па додала:

- Сваку песму, сваки текст ће свако другачије да разуме. То је и лепота овог посла. Не знам ко је шта чуо овде, ми смо је представили као борбу добра и зла и да ће добро увек победити, а може и да се пренесе на приватне ситуације, да се неко пронађе у приватним борбама које има.

Иситиче да није оечкивала овако велику пажњу око нумере.

- Очекивала сам доста прегледа, јер имам пуно фанова, али овакве реакције и коментаре нисам. Мислим да људи нису дуго чули овакву српску песму - рекла је Бресквица и закључила:

Heni, BreskvicaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Одувек сам хтела да имам једну овакву песму, приватно то волим да слушам и сматрам да је мој глас баш за такву музику. Није било планирано да се пријавимо на такмичење јер нисмо имали песму која добро представља нашу земљу. И онда ме је Хени позвао, рекао да има песму коју нико неће, а ја хоћу. Нико је не би хтео јер није модерна - закључила је певачица у емисији "Кец на једанаест".

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар