Breskvica nakon napada zbog pesme "Orlovo gnezdo": To je srpska pesma!

Anđela Ignjatović Breskvica jedna je od prijavljenih za ovogodišnji izbor srpskoh predstavnika na rakmičenju "Pesmu za Evroviziju", a njena pesma "Orlovo gnezdo" našla se na "udaru" mnogih van granica Srbije.

Zabava 01.02.2024 | 18:35
Breskvica nakon napada zbog pesme "Orlovo gnezdo": To je srpska pesma!

Naime, oko pesme "Gnezdo orlovo" se podigla ozbiljna prašina na društvenim mrežama, te su je čak i osuđivali da je tekst genocidan, dok je jedna Hrvatica branila, a ona se do sada nije oglašavala.

Pevačica je istakla da je loši komentari ne dotiču, i da je navikla da ih uvek ima kada ona nešto izbaci.

- To je normalno, pogotovo za mene. Uvek kad nešto izbacim, prvo bude haos, pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pesmu i jedva čekam prvi nastup, da vide kako zvuči uživo jer mi ne veruju kako će to da zvuči - rekla je Breskvica, pa dodala:

- Svaku pesmu, svaki tekst će svako drugačije da razume. To je i lepota ovog posla. Ne znam ko je šta čuo ovde, mi smo je predstavili kao borbu dobra i zla i da će dobro uvek pobediti, a može i da se prenese na privatne situacije, da se neko pronađe u privatnim borbama koje ima.

Isitiče da nije oečkivala ovako veliku pažnju oko numere.

- Očekivala sam dosta pregleda, jer imam puno fanova, ali ovakve reakcije i komentare nisam. Mislim da ljudi nisu dugo čuli ovakvu srpsku pesmu - rekla je Breskvica i zaključila:

Heni, BreskvicaFOTO: PRINTSCREEN, DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Oduvek sam htela da imam jednu ovakvu pesmu, privatno to volim da slušam i smatram da je moj glas baš za takvu muziku. Nije bilo planirano da se prijavimo na takmičenje jer nismo imali pesmu koja dobro predstavlja našu zemlju. I onda me je Heni pozvao, rekao da ima pesmu koju niko neće, a ja hoću. Niko je ne bi hteo jer nije moderna - zaključila je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest".

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar