Прво обраћање Ђорђа Давида након што је усмртио жену на путу

Ђорђе Давид одржао је конференцију за новинаре након саобраћајне несреће у Северној Македонији, када је усмртио жену након судара на ауто-путу.

Магазин 01.02.2024 | 17:43
Прво обраћање Ђорђа Давида након што је усмртио жену на путу

Рокер се појавио на конференцији у црнини видно утучен и сломљен, те је проговорио о неделу које се недавно догодило.

- Прво хоцу да јавно да изјавим саучесће господину Африну који је изгубио супругу у овој ружној причи. Његова највећа мука је ћерка која је седела за воланом. Она је тек недавно положила возачки испит и доживела је ово што је доживела. Не бих волео да сам му у кожи и ја имам ћерку и исто тако цу пожелети да је обрадујем аутомобилом. Још кад сам био клинац и сео за мотором рекли су ми да сам себи ставио метак у чело. Јако сам лоше, немам сан, слике ми се враћају. Да бих био јос јаснији, битно ми је да схватите да оно што је некад био блам сад је најбоља маркетиншка варијанта. Моје психичко стање је такво да мислим да сам најјачи од своје генерације али ово ме је сломило као шибицу. С овом траумом ћу се борити али трудићу се да се изборим - говорио је рокер.

Đorđe DavidФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

- У људском мозгу се лепе слике врацају у току сна, а ово што се мени десило враћаће се и у сну и на јави. Неких 10 дана сам био тамо имао сам обавезу док су се те главне ствари завршиле. Могу само да кажем да сам имао велику помоћ од самог старта од двоје људи, који су ми били на располагању 24 сата, морам да поменем и човека који ме је угостио у свом хотелу, Зоки Рил, да није било њих не знам како бих се сам са собом провео са свим тим сликама које ме јуре. Морам да се захвалим и госпођи Теути председници јавног тужиластва, која је имала поверење у мене. До даљњег ћу једном месецно морати да се јављам у тужиластву у Куманову. Реч "концерт" у овом тренутку звучи рогобатно али ја морам да радим свој посао као што ви радите свој. Живот не чека и обавезе ме чекају, морам да наставим као да ми није ниста а дјаволи ме гоне у целој овој причи - рекао је Дјордје Давид.

На констатацију да делује прибрано, рекао је:

- Ја сам човек који се никад није сретао са оваквим стварима. Доста сам манипулисан од људи који су говорили о неким стварима. На пример, немам трагове опијата и алкохола у себи, а неко је шетао на ауто-путу, у том случају нико не сноси одговорност, пре тога се десио судар тако да ни ту ја нисам укљчен. Пет килограма сам ослабио што је добро за посаа(смех). Морам мало и да се шалим. Једу ме ствари изнутра и сматрам да као јавна личност треба да дајем пример у сваком случају, за разлилу од својих колега ја сам неко ко је као учесник у саобраћају по ПС-у. Долазак у Београд ми није смањио терет и бригу, ја само размишљам и желим да се сретнем са тим човеком.

Đorđe DavidФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар