Друг убијеног Саше Кулишића: Примјетио сам нешто чудно

Испред куће Саше Кулишића (44) у Добоју, који је брутално убијен 30. јануара, а чије тијело је пронађено у шуми везано за дрво и облијепљено траком, од јутрос нема живе душе.

Република Српска 01.02.2024 | 12:01
Друг убијеног Саше Кулишића: Примјетио сам нешто чудно

Капије су закључане, комшије су се повукле шокиране трагедијом која је задесила њихов крај, а на више мјеста на кући стоји умрлица, у којој се наводи да ће Саша бити данас сахрањен на локалном гробљу.

Нико не жели да повјерује у то да Саше више нема, као ни да је истина оно што се сумња - да је Сашу убила супруга Андреа Кајганић (33), која је злочин унапред осмислила са тинејџером, Драженом Лазаревићем (19), са којим је наводно била у љубавној вези.

Сви са невјерицом упијају информације које пристижу, што од надлежних, што из чаршије... Говоре мјештани да су Кулишићи дјеловали као нормална породица.

Његов пријатељ Александар, који се са Сашом познавао десетак година и пословно сарађивао, не може и даље да вјерује шта се догодило.

"Нама је био шок када смо све то сазнали, поготово што кажу да је та жена то урадила, а и њу знамо, долазила је код нас", прича Александар за Телеграф.рс.

Истиче да је Сашин и Андреин брак, гледано са стране, изгледао нормално.

"Међутим, шта се дешава иза четири зида, то нико не зна... Живјели су повучено, али нормално. Шта се догодило, то само она зна", каже наш саговорник.

Међутим, откако је речено да је Саша прије убиства можда био дрогиран и омамљен, Александар каже да је у посљедње вријеме ипак примјетио нешто чудно код Кулишића.

"Тек сад кад премотам филм, а на конту тога, како се пише, да су они њега дрогирали, сад се сјећам да сам недавно, кад смо ишли у Сарајево, примјетио да је он нешто био чудан. Кад сам га питао шта ти је рекао је: 'Ма, немам појма'. Дјеловало је као да ће заспи. То му се десило више пута", рекао нам је Александар.

(Телеграф.рс) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сеад зути

01.02.2024 12:12

Мене интересује као обицног градјанина како се долази до тако теских таблета! Ко је то продао! На рецепт..без рецепта! Има ту полиција јос посла! Не мозе свакој будали да такве ствари буду на дохват руке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

01.02.2024 18:02

За то полиција треба само да притегне ову дјевојцицу, дјеца су пласљива све има да казе и да открије цитаву прицу о том злоцину.

Name

Љубавне заврзламе

01.02.2024 12:15

за брачном невјером не треба жалити и кукати, но што пре се ријешити змије са својих груди док те не докрајчи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

01.02.2024 12:34

Покојнику покој души,а познавајуци наше судство поготово у Добоју неби ме изненадило да не прогласе жену убицу неурачунљивом.Сјетице се многи како је Гарицев убица ослобођен и проглашен неурачунљивим а знао је одвести се у Сарајево и тамо се предати полицији.Тако то раде судије у спрези са адвокатима и вештачка,све поткупљено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

01.02.2024 14:15

То је јос гора опција онда те трују таблетама и психицки злостављају растројавају пријете јавно етикетирају ко лудака, далеко је лаксе лезерно прелезат, писете нисте просли не знате

Name

Ддавид

01.02.2024 14:48

Радује ме сазнање да људи помало уче, За све се кривио МУП РСР тј полиција. Овај коментар води у добром правцу тј ка ПРАВОСУЂУ.У Бањалуци је обука будућих судија.Када би знали ко је све послат на обуку просто речено живот би вам се згадио....

Name

Мо

01.02.2024 18:51

Јадан цовјек, ко зна ста су му давали данима, мозда су хтјели да заспи за воланом

ОДГОВОРИТЕ