Drug ubijenog Saše Kulišića: Primjetio sam nešto čudno

Ispred kuće Saše Kulišića (44) u Doboju, koji je brutalno ubijen 30. januara, a čije tijelo je pronađeno u šumi vezano za drvo i oblijepljeno trakom, od jutros nema žive duše.

Republika Srpska 01.02.2024 | 12:01
Drug ubijenog Saše Kulišića: Primjetio sam nešto čudno

Kapije su zaključane, komšije su se povukle šokirane tragedijom koja je zadesila njihov kraj, a na više mjesta na kući stoji umrlica, u kojoj se navodi da će Saša biti danas sahranjen na lokalnom groblju.

Niko ne želi da povjeruje u to da Saše više nema, kao ni da je istina ono što se sumnja - da je Sašu ubila supruga Andrea Kajganić (33), koja je zločin unapred osmislila sa tinejdžerom, Draženom Lazarevićem (19), sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi.

Svi sa nevjericom upijaju informacije koje pristižu, što od nadležnih, što iz čaršije... Govore mještani da su Kulišići djelovali kao normalna porodica.

Njegov prijatelj Aleksandar, koji se sa Sašom poznavao desetak godina i poslovno sarađivao, ne može i dalje da vjeruje šta se dogodilo.

"Nama je bio šok kada smo sve to saznali, pogotovo što kažu da je ta žena to uradila, a i nju znamo, dolazila je kod nas", priča Aleksandar za Telegraf.rs.

Ističe da je Sašin i Andrein brak, gledano sa strane, izgledao normalno.

"Međutim, šta se dešava iza četiri zida, to niko ne zna... Živjeli su povučeno, ali normalno. Šta se dogodilo, to samo ona zna", kaže naš sagovornik.

Međutim, otkako je rečeno da je Saša prije ubistva možda bio drogiran i omamljen, Aleksandar kaže da je u posljednje vrijeme ipak primjetio nešto čudno kod Kulišića.

"Tek sad kad premotam film, a na kontu toga, kako se piše, da su oni njega drogirali, sad se sjećam da sam nedavno, kad smo išli u Sarajevo, primjetio da je on nešto bio čudan. Kad sam ga pitao šta ti je rekao je: 'Ma, nemam pojma'. Djelovalo je kao da će zaspi. To mu se desilo više puta", rekao nam je Aleksandar.

(Telegraf.rs) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Sead zuti

01.02.2024 12:12

Mene interesuje kao obicnog gradjanina kako se dolazi do tako teskih tableta! Ko je to prodao! Na recept..bez recepta! Ima tu policija jos posla! Ne moze svakoj budali da takve stvari budu na dohvat ruke!

ODGOVORITE
Name

Mrgud

01.02.2024 18:02

Za to policija treba samo da pritegne ovu djevojcicu, djeca su plasljiva sve ima da kaze i da otkrije citavu pricu o tom zlocinu.

Name

Ljubavne zavrzlame

01.02.2024 12:15

za bračnom nevjerom ne treba žaliti i kukati, no što pre se riješiti zmije sa svojih grudi dok te ne dokrajči

ODGOVORITE
Name

Arsa

01.02.2024 12:34

Pokojniku pokoj duši,a poznavajuci naše sudstvo pogotovo u Doboju nebi me iznenadilo da ne proglase ženu ubicu neuračunljivom.Sjetice se mnogi kako je Garicev ubica oslobođen i proglašen neuračunljivim a znao je odvesti se u Sarajevo i tamo se predati policiji.Tako to rade sudije u sprezi sa advokatima i veštačka,sve potkupljeno.

ODGOVORITE
Name

B

01.02.2024 14:15

To je jos gora opcija onda te truju tabletama i psihicki zlostavljaju rastrojavaju prijete javno etiketiraju ko ludaka, daleko je lakse lezerno prelezat, pisete niste prosli ne znate

Name

Ddavid

01.02.2024 14:48

Raduje me saznanje da ljudi pomalo uče, Za sve se krivio MUP RSR tj policija. Ovaj komentar vodi u dobrom pravcu tj ka PRAVOSUĐU.U Banjaluci je obuka budućih sudija.Kada bi znali ko je sve poslat na obuku prosto rečeno život bi vam se zgadio....

Name

Mo

01.02.2024 18:51

Jadan covjek, ko zna sta su mu davali danima, mozda su htjeli da zaspi za volanom

ODGOVORITE