Домаће компаније први пут на сајму Араб Хеалтх у Дубаију

На 49. сајму  здравља под називом Араб хеалтх, који се одржава у Дубаију од 29.1. до 1.2. учествује 180 земаља са укупно 3.450 компанија и преко 110.000 професионално запослених радника. 

Свијет 01.02.2024 | 10:33
Домаће компаније први пут на сајму Араб Хеалтх у Дубаију

У организацији Привредне коморе Србије, на Националном павиљону, учешће је узело и 12 српских компанија. 

Значај сајма је у томе што нуди прилику компанијама да представе своје  производе ван граница досадашњег пословања , стекну нове пословни партнере и потенцијално прошире  пословање на друга тржишта.

Српске компаније имају потенцијал да равноправно учествују  на свјетском тржишту, а такође се може добити увид у то гдје се наша економија налази у односу на друге, истакла је Маја Антоловић, директорка представништва Привредне коморе Србије у Дубаију. 

Производи компаније Цортеx лабс су највеће интересовање изазвали управо код представника компанија средњег истока  са којима смо и остварили контакт, мада су контакти остварени и са компанијама из других крајева свијета, изјавио је Станко Николић, директор компаније Цортеx лабс. 

ПРИМЕД препарати су природни препарати на бази меда, пчелињих производа, љековитог биља, медицинских гљива и минерала. Наша мисија је стварање услова за повратак природи и природним рјешењима за унапређење и очување доброг здравља, превенцију или третман већ постојећих здравствених тегоба, додала је мр пх. Катарина Пилић из ПР службе компаније Цортеx лабс.  

Остале државе које су узеле учешће на Сајму здравља у Дубаију су Кина, Индонезија, Турска, Бразил, Њемачка, Италија, Шпанија, Ческа, Америка, Канада и други.

(ПР)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Прњавор

01.02.2024 10:54

Ма срби пуни потенцијала ко 💩💩💩витамина..све интелектуалци...питамо се зашто су срби онда највеча беда не на Балкану,већ на свету?јел био и додик се ђедином ракијом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато сто

01.02.2024 16:20

Сто све дјелимо за добробит цовјецанства.