Domaće kompanije prvi put na sajmu Arab Health u Dubaiju

Na 49. sajmu  zdravlja pod nazivom Arab health, koji se održava u Dubaiju od 29.1. do 1.2. učestvuje 180 zemalja sa ukupno 3.450 kompanija i preko 110.000 profesionalno zaposlenih radnika. 

Svijet 01.02.2024 | 10:33
Domaće kompanije prvi put na sajmu Arab Health u Dubaiju

U organizaciji Privredne komore Srbije, na Nacionalnom paviljonu, učešće je uzelo i 12 srpskih kompanija. 

Značaj sajma je u tome što nudi priliku kompanijama da predstave svoje  proizvode van granica dosadašnjeg poslovanja , steknu nove poslovni partnere i potencijalno prošire  poslovanje na druga tržišta.

Srpske kompanije imaju potencijal da ravnopravno učestvuju  na svjetskom tržištu, a takođe se može dobiti uvid u to gdje se naša ekonomija nalazi u odnosu na druge, istakla je Maja Antolović, direktorka predstavništva Privredne komore Srbije u Dubaiju. 

Proizvodi kompanije Cortex labs su najveće interesovanje izazvali upravo kod predstavnika kompanija srednjeg istoka  sa kojima smo i ostvarili kontakt, mada su kontakti ostvareni i sa kompanijama iz drugih krajeva svijeta, izjavio je Stanko Nikolić, direktor kompanije Cortex labs. 

PRIMED preparati su prirodni preparati na bazi meda, pčelinjih proizvoda, ljekovitog bilja, medicinskih gljiva i minerala. Naša misija je stvaranje uslova za povratak prirodi i prirodnim rješenjima za unapređenje i očuvanje dobrog zdravlja, prevenciju ili tretman već postojećih zdravstvenih tegoba, dodala je mr ph. Katarina Pilić iz PR službe kompanije Cortex labs.  

Ostale države koje su uzele učešće na Sajmu zdravlja u Dubaiju su Kina, Indonezija, Turska, Brazil, Njemačka, Italija, Španija, Česka, Amerika, Kanada i drugi.

(PR)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Prnjavor

01.02.2024 10:54

Ma srbi puni potencijala ko 💩💩💩vitamina..sve intelektualci...pitamo se zašto su srbi onda največa beda ne na Balkanu,već na svetu?jel bio i dodik se đedinom rakijom?

ODGOVORITE
Name

Zato sto

01.02.2024 16:20

Sto sve djelimo za dobrobit covjecanstva.