Ђорђе Давид стигао у Србију после несреће!

Познати певач Ђорђе Давид недавно је доживео саобраћајну несрећу у Северној Македонији која је имала трагичне последице. Наиме, налетео је на жену која је шетала ауто-путем и усмртио је. Ова несрећа је изазвала велику пажњу јавности, а Ђорђе се након проласка кроз законску процедуру у Северној Македонији вратио у Србију.

Магазин 31.01.2024 | 18:52
Ђорђе Давид стигао у Србију после несреће!

Након што се састао са својим адвокатом, Ђорђе је напустио свој стан у Београду. Приметно је да више не вози аутомобил, већ се кретао таксијем. Очигледно је да је ова несрећа оставила дубок траг на њега, те се након свега још увек опоравља од шока.

Према доступним информацијама, несрећа се догодила након судара два аутомобила, "фолксвагена поло" кумановских регистрација и "фолксвагена голф" скопских регистарских ознака. Након тог судара, уследио је још један када је аутомобил "Опел инсигниа" српских регистарских ознака налетео на жену која је изашла из једног од возила. Нажалост, жена је од ударца задобила тешке повреде од којих је преминула.

Đorđe DavidФОТО: ИНСТАГРАМ/192_РС

- Стигао сам у Србију, тачно, то је све што смем да вам кажем за сада, сутра ћете сазнати детаље - изјавио је Ђорђе Давид за Републику, одмах након доласка у Србију.

(Курир/Република)

Коментари / 0

Оставите коментар