Новалић демантује да је дао изјаву федералним медијима

Иако је Федерална телевизија објавила је да је Новалић за њих изјавио да иде у затворе, Новалић то данас демантује.

Босна и Херцеговина 27.01.2024 | 12:29
Новалић демантује да је дао изјаву федералним медијима

Фадил Новалић, бивши премијер ФБиХ, демантовао је да је синоћ дао изјаву за Федералну телевизију након што су медији објавили информацију да је Апелационо вијеће Суда БиХ потврдило првостепену пресуду у случају "Респиратори" којом је осуђен на четири године затвора.

Подсјетимо, Федерална телевизија објавила је да је Новалић за њих изјавио: “Да, истина је, нисмо званично добили отправак пресуде, али су ме обавијестили да је пресуда потврђена. Сада слиједи извршење пресуде. Да, идем у затвор”. Ову изјаву пренијели су сви медији.

Новалић је демантовао да је дао било какву изјаву.

“Драги пријатељи, хвала вам свима на огромној подршци. Не могу свима појединачно одговорити на позиве и поруке. Страни режисери и домаћи извођачи су грубим кршењем права и гажењем правде довели овај процес до краја. Кулминација монтираног процеса је фабрикација моје изјаве коју је Федерална телевизија синоћ измислила а медији који су изводили пројекат хорски пренијели. Рекао сам да ћу структуру која је овај пројекат осмислила разоткрити. Наредних дана ћу изнијети све информације којим располажем у вези овог монтираног процеса. Борба ће се наставити и правда ће побиједити”, поручио је Новалић.

(Н1)

 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Борко

27.01.2024 12:52

Прави лопов, до краја је убијеђен да је невин и да је радио све по закону. Само су му са запада то на монтирали, наравно у сарадњи са домаћим издајницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

27.01.2024 13:05

Само се ти бори нико ти не брани.Људи који се налазе на руководећим положајима никако да схвате да се и за несавјестан рад може ићи у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Римо

27.01.2024 13:49

Е моји људи. Цовјек вам набави респираторе, а ви га лијепо посаљете у затвор. Знате и сами да се тада нису могли набавити реапиратори без муљања и свака дрзававје то радила. Тацно сте требали поцркати и нисам за сда, само да се зна. Нисам никада ни гласао. Ја не разумијем вас људе. Све дрзаве петљале, све владе петљале, тајне слузбе и ви надјете неког зртвеног јарца, ко зна због цега, због цијих интреса. Је ли то Америка, ЕУ, Србија, Хрватска, Црна Гора и да не набрајам висе, набавила све по правилима. Немојте бити дјеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

27.01.2024 16:01

Највише људи је и поцркало,како кажеш,баш од тих респиратора!За то што су радили јадним људима,ако их нестигне овоземаљска правда,стићи ће их божија!

Name

Римо

27.01.2024 18:09

@рамбо није било респиратора на трзисту. Све су дрзаве петљале, јер није могло другације. Могли су се наруцити теспиратори, али те онда ставе на листу цекања. Зато и говорим да су урадили ста су могли. Ко год је несто украо, мора да и одговара, без даљњег.

Name

Ре Римо

28.01.2024 08:26

Ниси ти из СДА, него ти ципеле вире из Бакировог дупета. Оспоравати нечију куповину не употребљивих респиаратора, на којима нико није хтјело радити, осим Себије Изетбеговић, је ништа друго него подржавање СДА. Ви се сигурно нисте лијечили тим респираторима.

Name

Хасо

27.01.2024 15:25

Цитам коментаре по ФБ и немогу да вјерујем да има они који га подрзавају , украли су 10милиона км народних пара и тај исти народ га подрзава па то нема нигдје . Е бас мије драго сто висе не зивим тамо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Де

27.01.2024 19:07

Јеси то вец насао стелу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шчепо

27.01.2024 23:20

Најгоре је кад те осуде и сам знаш да си крив а ти као и даље убјеђујеш народ да мораш невин у затвор,на крају код нас су затвори пуни таквих као ти све убице,силеђије,лопови и други грешком осуђени на правди Бога

ОДГОВОРИТЕ