Познато због чега је Северини одузето старатељство

Врховни суд у Хрватској у потпуности је вратио старатељство над малолетним Александром Поповићем његовом оцу, бизнисмену Милану Поповићу, што значи да је хрватској певачици Северини старатељство у потпуности одузето.

Забава 24.01.2024 | 16:25
Познато због чега је Северини одузето старатељство

Након што је Жупанијски суд у Сплиту у августу 2021. донео одлуку да се старатељство над малолетним Александром подели "на пола" између оца Милана Поповића и мајке Северине Вучковић, нова пресуда Врховног суда открива да Поповић поново преузима потпуно старатељство без дељења са мајком Северином.

- До такве одлуке Врховног суда је дошло искључиво због тога што 2019. године, када је дете било у трећем разреду, 46 дана није ишло у школу, већ је било на Северининој турнеји, па се отац, касније, кад је добио дете, ангажовао да дечак не падне разред - прича извор и даље наводи:

- Кад је то све сагледао основни суд пет судија једноставно је изгласало да друге могућности нема. С друге стране, Северини није одузето старатељство, већ је суд певачици смањио број дана. А зашто је суд Северини смањио дане са дететом - само зато што у једном периоду дете 46 дана није водила у школу и веће од пет судија је проценило да је Северина немарна мајка зато што сина 46 дана није водила у школу - закључује извор.

Milan PopovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

Иначе, из пресуде се види да нико од вештака у предмету Поповић-Вучковића није саслушан, већ је суд био у поседу писменог налаза и мишљења вештака. Тужилац на исто није имао примедби, док је окривљени приговорио налазу и мишљењу, што је свакако утицало на исход овог предмета.

(Курир.рс/ <а хреф="хттпс://www.република.рс/забава/естрада/507816/северина-лази-врховни-суд-немарна-мајка" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Република)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Игор

24.01.2024 16:34

Е сутра цемо га богами саљемо у сколу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

24.01.2024 18:25

Мудра одлука Суда, како ћеш оставити дете обичној спонзоруши?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војин

24.01.2024 18:58

Остаде Севе без алиментације

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2024 19:36

Сад она треба да плаћа алиментацију али мисли м да од тога нема ништа...

Name

Жалосно

24.01.2024 20:13

Што се дјеца разведених родитеља развлаче као жваке од једног до другог.Она немарна мајка, а он има довољно новца да истјера мак на конац.Може му приуштити све ствари овога свијета, али мајку не.