Poznato zbog čega je Severini oduzeto starateljstvo

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom Popovićem njegovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću, što znači da je hrvatskoj pevačici Severini starateljstvo u potpunosti oduzeto.

Zabava 24.01.2024 | 16:25
Poznato zbog čega je Severini oduzeto starateljstvo

Nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli "na pola" između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom.

- Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne padne razred - priča izvor i dalje navodi:

- Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, Severini nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom - samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenilo da je Severina nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu - zaključuje izvor.

Milan PopovićFOTO: PRINTSCREEN/PINK

Inače, iz presude se vidi da niko od veštaka u predmetu Popović-Vučkovića nije saslušan, već je sud bio u posedu pismenog nalaza i mišljenja veštaka. Tužilac na isto nije imao primedbi, dok je okrivljeni prigovorio nalazu i mišljenju, što je svakako uticalo na ishod ovog predmeta.

(Kurir.rs/ Republika)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Igor

24.01.2024 16:34

E sutra cemo ga bogami saljemo u skolu!

ODGOVORITE
Name

Bilja

24.01.2024 18:25

Mudra odluka Suda, kako ćeš ostaviti dete običnoj sponzoruši?

ODGOVORITE
Name

Vojin

24.01.2024 18:58

Ostade Seve bez alimentacije

ODGOVORITE
Name

Re

24.01.2024 19:36

Sad ona treba da plaća alimentaciju ali misli m da od toga nema ništa...

Name

Žalosno

24.01.2024 20:13

Što se djeca razvedenih roditelja razvlače kao žvake od jednog do drugog.Ona nemarna majka, a on ima dovoljno novca da istjera mak na konac.Može mu priuštiti sve stvari ovoga svijeta, ali majku ne.