Селма поручује: Певаћу где год будем желела поздрав за људе у Србији!

Босанска певачица Селма Бајрами задржана је јуче на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, о чему је писао Курир.

Забава 23.01.2024 | 17:10
Селма поручује: Певаћу где год будем желела поздрав за људе у Србији!

Њој је забрањен улазак у Србију, а певачица се сада укључила уживо на друштвеној мрежи Инстаграм где је одговарала на питања пратиоца.

Највише је било оних који су јој тражили да одговори и исприча шта се десило током јучерашњег дана, али Селма на ту тему није желела да прича претерано.

- Поздрав за све људе у Србији који су још увек нормални. Нећу да причам о ономе што се десило, можемо да причамо о мојој каријери. И даље верујем да има више добрих људи него лошијих - рекла је она.

Selma BajramiФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Да ли ћеш певати у Србији, јеси ли тамо забрањена сад? - гласило је једно питање, на које је Селма одговорила.

- Јеси ли сигурна да сам забрањена? Певаћу где год будем желела. Не желим да причам о томе, питајте ме нешто у вези музике - поручила је Селма која је потом искључила лајв.

Подсетимо, босанскохерцеговачка певачица Селма Бајрами враћена је у понедељак са Аеродрома "Никола Тесла" јер јој је забрањен улаз у Србију због певања албанских националистичких песама и показивања двоглавог орла.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

23.01.2024 20:26

Ста уради ова Селма од себе...а, нека пева где год мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

23.01.2024 21:00

Треба свима јавним лицностима као сто су певаци, спортисти и слицно забранити да вредјају и подрзавају политицаре и криминалце, добро су одлуцили да овој изоперисаној сподоби забране улазак у Србију да сам ја власт небих дозволио ни оном Мерлину никада улазак у Србију

ОДГОВОРИТЕ