Selma poručuje: Pevaću gde god budem želela pozdrav za ljude u Srbiji!

Bosanska pevačica Selma Bajrami zadržana je juče na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, o čemu je pisao Kurir.

Zabava 23.01.2024 | 17:10
Selma poručuje: Pevaću gde god budem želela pozdrav za ljude u Srbiji!

Njoj je zabranjen ulazak u Srbiju, a pevačica se sada uključila uživo na društvenoj mreži Instagram gde je odgovarala na pitanja pratioca.

Najviše je bilo onih koji su joj tražili da odgovori i ispriča šta se desilo tokom jučerašnjeg dana, ali Selma na tu temu nije želela da priča preterano.

- Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih - rekla je ona.

Selma BajramiFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? - glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

- Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pevaću gde god budem želela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike - poručila je Selma koja je potom isključila lajv.

Podsetimo, bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami vraćena je u ponedeljak sa Aerodroma "Nikola Tesla" jer joj je zabranjen ulaz u Srbiju zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

(Kurir.rs/Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milojko

23.01.2024 20:26

Sta uradi ova Selma od sebe...a, neka peva gde god moze.

ODGOVORITE
Name

Realno

23.01.2024 21:00

Treba svima javnim licnostima kao sto su pevaci, sportisti i slicno zabraniti da vredjaju i podrzavaju politicare i kriminalce, dobro su odlucili da ovoj izoperisanoj spodobi zabrane ulazak u Srbiju da sam ja vlast nebih dozvolio ni onom Merlinu nikada ulazak u Srbiju

ODGOVORITE