Промјенљиво облачно уз сунчане периоде

 - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће, након јутра са падавинама, бити промјенљиво облачно уз сунчане периоде.

Босна и Херцеговина 23.01.2024 | 08:20
Промјенљиво облачно уз сунчане периоде

Током јутра у нижим предјелима падаће киша и сусњежица, а у вишим предјелима снијег, на сјеверу понегдје и киша која се леди при тлу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб промјенљив вјетар, на југу умјерен сјеверни.

Максимална температура ваздуха биће од један до осам, на југу до 11, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац минус 10, Рудо и Вишеград минус седам, Фоча минус шест, Гацко минус пет, Сарајево, Зеница и Сребреница минус четири, Хан Пијесак минус три, Билећа и Чемерно минус два, Тузла, Кнежево и Калиновик минус један, Зворник, Мраковица, Дринић и Мркоњић Град нула, Бањалука, Бијељина, Добој, Приједор, Требиње и Нови Град један, Рибник и Србац два, Неум шест степени Целзијусових.

Висина сњежног покривача на Хан Пијеску је 18 центиметара, Кнежеву 17, Соколац 14, Сребреница 12, а у Мркоњић Граду и Шипову по 10 центиметара. 

(Срна) Фото: Профимедиа 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бранци

23.01.2024 23:53

Кратко речено, вријеме ће бити тако и тако. Ово је права прогноза.

ОДГОВОРИТЕ