Promjenljivo oblačno uz sunčane periode

 - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će, nakon jutra sa padavinama, biti promjenljivo oblačno uz sunčane periode.

Bosna i Hercegovina 23.01.2024 | 08:20
Promjenljivo oblačno uz sunčane periode

Tokom jutra u nižim predjelima padaće kiša i susnježica, a u višim predjelima snijeg, na sjeveru ponegdje i kiša koja se ledi pri tlu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab promjenljiv vjetar, na jugu umjeren sjeverni.

Maksimalna temperatura vazduha biće od jedan do osam, na jugu do 11, u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusov.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 10, Rudo i Višegrad minus sedam, Foča minus šest, Gacko minus pet, Sarajevo, Zenica i Srebrenica minus četiri, Han Pijesak minus tri, Bileća i Čemerno minus dva, Tuzla, Кneževo i Кalinovik minus jedan, Zvornik, Mrakovica, Drinić i Mrkonjić Grad nula, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Trebinje i Novi Grad jedan, Ribnik i Srbac dva, Neum šest stepeni Celzijusovih.

Visina snježnog pokrivača na Han Pijesku je 18 centimetara, Кneževu 17, Sokolac 14, Srebrenica 12, a u Mrkonjić Gradu i Šipovu po 10 centimetara. 

(Srna) Foto: Profimedia 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Branci

23.01.2024 23:53

Kratko rečeno, vrijeme će biti tako i tako. Ovo je prava prognoza.

ODGOVORITE