Звезда "50 нијанси сиве" хоспитализован због симптома срчаног удара

Холивудски глумац Џејми Дорнан (41) хоспитализован је након што је претрпео "симптоме сличне срчаном удару" док је био на одмору у Португалу.

Забава 22.01.2024 | 18:06
Звезда "50 нијанси сиве" хоспитализован због симптома срчаног удара

До здравствених проблема дошло је након што је згодни глумац налетео на "токсичне гусенице", открио је за медије његов пријатељ - водитељ Гордон Смарт (43).

Гордон је истакао да је сам осетио "пецкање и голицање у левој руци", а убрзо му је у болници речено и да има убрзан рад срца, односно имао је 120 откуцаја у минути. Након што је пуштен из болнице, вратио се у хотел, а тамо је пронашао Дорнана у колима хитне помоћи који се жалио на то "да су му удови утрнули", преноси "Даилy Маил".

"Испоставило се да смо налетели на длакаве гусенице типа 'боров четник' и да смо имали среће што смо уопште живи", рекао је Гордон.

"Првог дана смо се одлично провели, играли смо голф, изашли, попили доста вина и мартнија. У сваком случају, наредног дана смо поново играли голф, али смо сви били апсолутно ужасни и почео сам да осећам прво трњење, а онда и голицање у левој руци. Ја сам син лекара опште праксе и прво сам помислио: 'Ово је обично знак почетка срчаног удара'. Ја сам прилично здрав човек, али када почнете да размишљате да имате срчани удар, прилично сте сигурни у то да га имате", испричао је овај британски водитељ.

Он се након тога одмах одвезао у болницу, где се убрзо срушио. Пробудио се у болничком кревету поред доктора који га је питао: "Шта си радио јуче, младићу?". Било како био, убрзо је пуштен, а при повратку у хотел сачекало га је непријатно изненађење.

"О, мој Боже. Гордоне, 20 минута након што су отишао лева рука ми је утрнула, лева нога ми је утрнула, десна нога ми је утрнула и морали су да позову хитну помоћ", рекао му је Џејми Дорнан, иначе звезда хит филма "50 нијанси сиве".

Недељу дана касније, ова прича је добила расплет - доктор је позвао Гордона и обавестио га да су његове и Џејмијеве симптоме изазвале токсичне гусенице. "Испоставио се да на голф теренима на југу Португала постоје гусенице које могу да убију псе, а код мушкараца у 40-им могу да доведу до срчаног удара", објаснио је водитељ.

(мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар