Гаги Јовановић донео одлуку: Доста је било завршио сам!

Драган Јовановић и његова супруга Бранка Пујић говорили су о глумчевој каријери и здравственом стању.

Забава 22.01.2024 | 17:33
Гаги Јовановић донео одлуку: Доста је било завршио сам!

Глумица Бранка Пујић у једном од интервјуа говорила је о свом супругу, прослављеном глумцу Драгану Јовановићу и његовој каријери.

Открива да је њен супруг одбијао бројне улоге, јер се у њима није проналазио. Као и да је одбио да рекламира коцкарнице и алкохол: "Драган се никад није водио новцем. Прихватао би да ради само оно у шта верује и што му прија, а онда би давао сто одсто себе. И више од тога, ишао је преко границе бола и издржљивости. Такав је, кад нешто жели, учиниће све да то буде перфектно. Зато и не треба да се буни што му је здравље нарушено. Новац, моћ и утицај га не занимају, штавише, гаде му се", започела је.

"Такав је био и у младости кад смо се упознали. Стално му шаљу сценарије на читање. У ретко ком види себе. Захвали се и одбије понуду. Исто је учинио и са предлозима да рекламира алкохол или коцкарнице и кладионице. Али зато радо прихвата улоге у студентским филмовима. Нудили су нам свашта, одбили смо све. Не припадамо никоме, ниједној опцији. Статус нећемо мењати", истиче Пујићева.

Здравствено стање је успешно санирао. Научио је да живи са повредом леђа, дискус хернијом у лумбалном делу кичме, као и са чиром на желуцу. Уз све то, растао се и са алкохолом после деценија дружења о чему је сада говорио. Додао је и да је завршио са позориштем.

"Своју меру сам попио. Доста је било. Сада немам потребу за алкохолом. Завршио сам и са позористем. Истрошио сам се. Одиграо сам више од 4000 представа током којих сам давао свој креативни, ментални и физички максимум. Растао сам се од позоришта за сада, што не значи да ћу га одбити ако ме некада поново буде запросило. Радим лагане вежбе за леђа и пазим да не направим нагли покрет. Натерао сам се да полако улазим и излазим из аутомобила. Навикао сам се на ограничења. Кад ме заболи, трпим и чекам да прође. Одрекао сам се скијања и тениса. Али сам зато постао веома вешт у билијару. У приземљу куће поставили смо столове за билијар и стони тенис. Понекад се заиграм по пет-шест сати", испричао је.

(мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар