На аеродрому у Истанбулу заплијењена дрога

- Турска управа царине саопштила је данас да је на истанбулском аеродрому заплијењено 568 килограма дроге.

Свијет 21.01.2024 | 21:04
На аеродрому у Истанбулу заплијењена дрога

Из Министарства трговине Турске наводи се да ће власти наставити са напорима да заштите народ, а посебно дјецу и младе, од дроге.

"Нећемо дати шансу трговцима дроге, који су пријетња нашој здравој будућности", истиче се у саопштењу турског министарства.

Министар трговине Турске Омер Болат рекао је да је прошле године у Турској и Сјеверном Курдистану на граничним прелазима и аеродромима заплијењено око 12 тона дроге, пренијели су турски медији.

За шверц дроге у Турској запријећена је минимална казна од 10 година затвора.

(Срна) Фото: АА/Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Арса

21.01.2024 22:53

Е то је поштено минимална казна 10 година робије за шверц дроге.Браво за турке,тако би и код нас требало.Док наши уводе клевету у кривични закон,дрога може слободно да се делује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

22.01.2024 08:34

Код нас многи тврде, да шверц дроге контролише полиција, и да повремено због јавности ухапси некога од наивних млађих шверцера, који покушавају "соло" каријеру. Криминална власт, која пљачка милијарде, има криминализовану полицију која зарађује огроман новац контролом шверца дроге и крађе аутомобила. Наравно, ту је и УИО, која се бави утајама пореза и царина, и пљачка БиХ и РС годишње за неколико милијарди. Ништа боље нисмо ни заслужили, јер бирамо највећи шљам на изборима. Што већи олош, то на већој позицији. Зато паметни и способни одоше широм свијета. А ми живимо као стадо оваца, блејимо и пасемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

23.01.2024 00:05

У моје вријеме кокаин је другације изгледао, то лици на цај из ринфуза, није цак ни трава!

ОДГОВОРИТЕ