Na aerodromu u Istanbulu zaplijenjena droga

- Turska uprava carine saopštila je danas da je na istanbulskom aerodromu zaplijenjeno 568 kilograma droge.

Svijet 21.01.2024 | 21:04
Na aerodromu u Istanbulu zaplijenjena droga

Iz Ministarstva trgovine Turske navodi se da će vlasti nastaviti sa naporima da zaštite narod, a posebno djecu i mlade, od droge.

"Nećemo dati šansu trgovcima droge, koji su prijetnja našoj zdravoj budućnosti", ističe se u saopštenju turskog ministarstva.

Ministar trgovine Turske Omer Bolat rekao je da je prošle godine u Turskoj i Sjevernom Кurdistanu na graničnim prelazima i aerodromima zaplijenjeno oko 12 tona droge, prenijeli su turski mediji.

Za šverc droge u Turskoj zaprijećena je minimalna kazna od 10 godina zatvora.

(Srna) Foto: AA/Ilustracija 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Arsa

21.01.2024 22:53

E to je pošteno minimalna kazna 10 godina robije za šverc droge.Bravo za turke,tako bi i kod nas trebalo.Dok naši uvode klevetu u krivični zakon,droga može slobodno da se deluje.

ODGOVORITE
Name

Bilja

22.01.2024 08:34

Kod nas mnogi tvrde, da šverc droge kontroliše policija, i da povremeno zbog javnosti uhapsi nekoga od naivnih mlađih švercera, koji pokušavaju "solo" karijeru. Kriminalna vlast, koja pljačka milijarde, ima kriminalizovanu policiju koja zarađuje ogroman novac kontrolom šverca droge i krađe automobila. Naravno, tu je i UIO, koja se bavi utajama poreza i carina, i pljačka BiH i RS godišnje za nekoliko milijardi. Ništa bolje nismo ni zaslužili, jer biramo najveći šljam na izborima. Što veći ološ, to na većoj poziciji. Zato pametni i sposobni odoše širom svijeta. A mi živimo kao stado ovaca, blejimo i pasemo.

ODGOVORITE
Name

Praseci

23.01.2024 00:05

U moje vrijeme kokain je drugacije izgledao, to lici na caj iz rinfuza, nije cak ni trava!

ODGOVORITE