Милић Вукашиновић открио здравствено стање: Добро сам!

Милић Вукашиновић (73) последњих месеци бије битку за здравље, али сад се може похвалити добрим вестима. Све је кренуло од операције ноге, потом је уследио инфаркт, па је добио и болничку бактерију.

Забава 19.01.2024 | 18:19
Милић Вукашиновић открио здравствено стање: Добро сам!

Бубњар, композитор, певач, оснивач „Ватреног пољупца“ и „доктор за рокенрол“ због тешких болова у нози летос је прекинуо годишњи одмор са супругом Сузаном те се обратио лекарима, који су установили да је у питању анеуризма.

Он је донедавно био на болничком лијечењу у Београду, а иза њега су дани на интензивној нези, када, како је говорио, није могао да устане, па су га морали чистити и прати.

- Добро сам сада, одлично. Можда нећу морати на операцију срца, можда ми неће бити потребни стентови - каже Вукашиновић.

Након дужег периода који је провео у болници, уследио је опоравак код куће.

Milić VukašinovićФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

- Сад све иде нормално. Имао сам операцију ноге, то су били стравични болови, трајали су месец дана, а онда сам имао инфаркт, па болничку бактерију и то ме с******... Била ми је лоша и крвна слика јер нисам јео. И онда се лекари питају од чега ми је отишла крв. Од чега? Па, ето, од тога, није то само од себе - рекао је музичар.

(Курир/<а хреф="хттпс://аваз.ба/схоwбиз/музика/880284/милиц-вукасиновиц-за-аваз-мозда-нецу-морати-на-операцију-срца" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Дневни аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саса 54

19.01.2024 19:41

Отисла је теби крв од наркортика и алкохола.

ОДГОВОРИТЕ