Александра Младеновић и Динча уз хор заједно отпевали песму о Богојављењу!

Александра Младеновић и Милан Динчић Динча годинама су међу популарнијим младим певачима, а сада су решили да укрсте гласове, али на начин који је мало ко од њих очекивао.

Забава 19.01.2024 | 17:18
Александра Младеновић и Динча уз хор заједно отпевали песму о Богојављењу!

Наиме, отпевали су композицију намењену малишанима и објавили је баш на Богојављење. Некадашње "Звезде Гранда" заједно су снимиле песму и спот "Голубице моја мила", а спојио их је хармоникаш и композитор ове нумере Александар Софронијевић, док је стихове написала Снежана Миљковић, ауторка књиге "Светитељи и животиње, пријатељи", која садржи 27 прича о пријатељству између светитеља и животиња, и 12 песмица на тему празника.

У току прошле године снимљена су два спота на текстове песама из ове збирке, “Магаренце Цветко” и “Кажи мени медо мали”. Песме су изводили Милан Васић, Слађа Аллегро и Сале Тропико. За снимање треће песме “Голубице моја мила” позиву су се одазвали Александра Младеновић, Милан Динчић Динча и Црквени дечији хор Храма Светог Георгија са Бежаније, са диригентицом Аном Ивановић. "Голубице моја мила" је наставак дивне сарадње са Александром Софронијевићем. Као и у прве две песмице из књиге ,'Светитељи и животиње, пријатељи' и овде, на симпатичан начин, кроз причу једне животињице, овога пута- голубице, која је уједно и симбол Светог Духа у православљу, доживљавамо једно Богојављенско јутро и славимо празник уз акценат на децу, традицију и породичне вредности. Жеља нам је да заокружимо цео албум, ако Бог да, до Васкрса, заједно са што више дечијих хорова из Србије и са нашим познатим извођачима", рекла је Снежана Миљковић.

Aleksandra MladenovićФОТО: БОЈАН СТЕВАНОВИЋ

"Обожавам децу и сваки рад са децом ме испуњава позитивном енергијом. Драго ми је да могу да допринесем њиховом ведријем детињству. Хвала Александру Софронијевићу што ме је позвао. Задовољство ми је што сам овде у његовом студију и што сарађујем са оваквим професионалцима", рекла је Александра.

„Био сам веома срећан када сам добио позив за ову песму. Окренут сам православној вери и драго ми је да могу да допринесем да се наша деца образују и да што више науче о нашој вери кроз музику. Надам се да ће убудуће бити још оваквих пројеката и да ће се и друге колеге укључити у ову лепу причу. Сарадња са Александром Младеновић је прошла у супер расположењу, заједно смо певали и веселили се", каже Динча, а спот настао у продукцији "АС СТУДИОТОН" објављен је на Јутјуб каналу АС ТОН Мусиц и можете га погледати у наставку.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар