Током дана нагла промјена времена, хладно и снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се у јутарњим часовима очекује топло и вјетровито вријеме, а онда ће услиједити нагло захлађење и киша ће брзо прећи у снијег.

Република Српска 19.01.2024 | 09:02
Током дана нагла промјена времена, хладно и снијег

Доћи ће и до формирања сњежног покривача. До вечери се очекује од три до 10 центиметара снијега, на планинама око 20 центиметара. На југу ће киша и даље падати. Увече ће падавине почети постепено да слабе и престају са сјевера, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, на југу јак сјеверних смјерова.

Максимална температура ваздуха ујутру од пет до 13 степени Целзијусових. Током дана доћи ће до наглог захлађења и температура ваздуха ће увече бити од минус четири до нула, на југу до шест, у вишим предјелима од минус осам.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава претежно облачно вријеме са кишом или локалним пљуском.

Температура ваздуха у 7:00 часова: Мраковица и Бјелашница нула, Рудо тро, Приједор, Вишеград и Нови Град четири, Хан Пијесак, Чемерно, Србац, Градачац и Сански Мост пет, Соколац, Фоча, Бихаћ, Иван Седло шест, Бањалука, Бијељина, Калиновик и Зеница седам, Добој, Дрвар, Сарајево и Тузла осам, Требиње, Зворник, Кнежево, Бугојно и Ливно девет, Широки Бријег 10, Мркоњић Град 11, Мостар и Сребреница 12, Столац 13 и Неум 14 степени Целзијсових. 

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ре

19.01.2024 10:16

Недајте боже у РС снијег увјек нам је хладно са празним стомаком бораца и нервозом у бурлином криминалом режиму свих ових година у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајме

19.01.2024 13:31

народе и у метереологији политика! А кад дође гласање шатор, пјесме, сокови, Дједова ракија, гумене чизме, и опет по старом. Мене више не можете фарбати.

ОДГОВОРИТЕ