Ново занимање глумице Мирке Васиљевић!

Мирка Васиљевић је постала посластичарка. Глумица је са пријатељицом покренула бизнис прављена торти и одлично им иде.

Забава 17.01.2024 | 18:20
Ново занимање глумице Мирке Васиљевић!

Како сазнајемо, посластице су у облику свежег воћа и засад је представница седме уметности једина у нашој земљи која је осмислила овако нешто у свету слаткиша.

То је потврдила и када смо је позвали за коментар и објаснила нам да јој је циљ да њени производи постану популарни због квалитета, а не због тога што их она прави.

Mirka Vasiljević<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ПЕТАР АЛЕКСИЋ

- Желела сам да квалитет буде у првом плану, а не то ко прави торте и да се помиње моје име. Од почетка до краја је у тортама присутно свеже воће. Са пријатељицом сам осмислила нешто што је другачије, а да није класичан воћни тањир. Моја жеља за креативношћу је преточена у укусне посластице. Моја пријатељица и ја се допуњујемо и жеља нам је да једна здрава, укусна и визуелно лепа посластица буде присутна на слављима због саме идеје и концепта - каже Мирка за Курир.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2024/01/16/15/3790720_wхатсапп-имаге-20240116-ат-15.45.15-д91881ае_фф.јпг?вер=1705418264" алт="Мирка Васиљевић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ПЕТАР АЛЕКСИЋ

Васиљевићева је призната као глумица, али поред дара за глуму, искористила је и љубав према здравим намирницама да се опроба и у угоститељству. За сада су најближи пријатељи и људи који су од ње већ поручивали упућени да се бацила и у ове воде.

Поред улога на ТВ, Васиљевићеву имамо прилику и да гледамо као водитељку шоу-програма "Свадба из мог краја", која се емитује на РТС.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4339860/мирка-васиљевиц-постала-посластицарка">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар