Цеца у сузама испратила премијеру филма о Џеју!

Светлана Цеца Ражнатовић је синоћ била на премијери филма "Недеља" о животу Џеја Рамадановског, за који је снимила и песму "За крај", а утисци је и даље држе.

Забава 17.01.2024 | 16:42
Цеца у сузама испратила премијеру филма о Џеју!

Ражнатовићева је испричала како је доживела филм, на који је дошла са ћерком Анастасијом, те је признала и да је било суза.

- Филм који ме је преплавио емоцијом. То је био Џеј, какав заправо јесте, каквог сам га знала од првог дана када сам га упознала. Без грешке. Када сам видела Марину на филму, расплакала сам се - поручила је она, па додала:

Džej Ramadanovski, Film Nedelja<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПЕЛИЦУЛА ПРОДУЦТИОН

- Глумица Милица Јаневски ју је сјајно донела, маестрално. Након премијере пришла сам јој, честитала и плакала као да сам загрлила Марину - одговорила је Цеца на питање шта јој је било најемотивније.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2024-01-17/01172024044538.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Подсетимо, певачица је пред саму премијеру истакла да се првенствено радује што је филм завршен, а већ тада признала да очекује да филм буде јако емотиван. Иако је рекла да "не плаче, јер зна да је међу анђелима", очигледно ипак није могла да сузбије емоције после филма, у коме се појављује и лик Марине Туцаковић за коју је рекла својевремено "да јој је друга мајка".

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4340530/плакала-сам-као-да-сам-загрлила-марину-цеца-у-сузама-испратила-премијеру-филма-о-дзеју-савладале-је-емоције">Курир/<а хреф="хттпс://24седам.рс/схоwбиз/вести/274245/цеца-разнатовиц-филм-недеља-дзеј-рамадановски-марина-туцаковиц-сузе-милица-јаневски/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">24.седам)

Коментари / 0

Оставите коментар