Карлеуша жестоко оплела по Маји и Цеци

Певачица Јелена Карлеуша стала је на страну пријатељице и колегинице Мире Шкорић која је осула паљбу по Маји Беровић и бившој другарици Светлани Цеци Ражнатовић које су снимиле дует "Не рачунај на мене", старе песме коју су некада певале Цеца и Мира.

Забава 16.01.2024 | 16:22
Карлеуша жестоко оплела по Маји и Цеци

Карлеуша је прво жестоко оплела по Маји Беровић, а онда није бирала речи које је упутила Ражнатовићевој.

"Ја сам мислила да је ова само глупа па зато срља у пропаст звани Наногица јер не види како јој се завршила каријера од кад се ухватила тог мрака. Морам овако јавно да се запитам шта је вама певачицама? Зар не учите на грешкама колегиница", запитала је прво ЈК, па жестоко оплела Цецу и оптужила је на напад на Александру Пријовић.

Aleksandra Prijović, Jelena KarleušaФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

"Нисте видели напад на Прију само зато што је мени пришла? Она мрзи Прију јер мисли да је ова имитира и да јој је заузела место иако то крваво место нико неће. Све оне трачеве о Прији, с ким је спавала итд, шири управо то зло па јој оде на концерт. Да не причам колико је страшно глумити Прији пријатељицу а својевремено јој била са мужем. Срећом се Прија опаметила и склонила на време. Мора неко и да каже оној зубатој Теи да управо Наногица шерује њен снимак са два, прича стравичне приче о њој и њеној мајци како их развлаче исти кримоси, прича како смрди на зној па јој се кези у лице и глуми подршку", написала је између осталог Јелена па споменула и Дару Бубамару.

Tea Tairović, Jelena KarleušaФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Оно што прича Дари Бубамари иза леђа не могу чак ни ја да напишем овде јер је престрашно. Престрашно. Наногица је таква. Она ладно оде малом Војажу на концерт иако су њени пајташи и кумови из "земунског клана" због којих је робијала замало убили оца тог истог Војажа. И мали ретард се тиме још хвали у песми?! Шта је с мозгом", није се зауставила Карлеуша, па се надовезала како је и њој годинама чинила зло.

"Мени, наравно, деценијама чини зло, али ја враћам болно и у мету, ви то нисте у стању, драге певачице. Певачице, знам да су многе од вас глупе, поводљиве и наивне али верујем да сте вернице. Зар мислите да ће неко са толико кармичке крви на рукама вама донети добро? Ту ни Бог не опрашта јер та и у храм као разбојник улази! Све што треба да урадите је да ме послушате - бежите од зла јер ко се тог мрака ухватио лоше је завршио. Ако сте глупе, нисте слепе. Једног дана ћете ми захвалити", завршила је Карлеуша.

Jelena Karleuša, Svetlana Ceca RažnatovićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Подсетимо, један од последњих скандала који су се појавили у медијима јесте снимак из суднице који је објавила Јелена Карлеуша на друштвеној мрежи "Икс", а потом је Курир папарацо снимуо две супарнице у истом авиону.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар