Првом вјенчаном пару 500 КМ, а првој беби дукат

Неколико стотина грађана Шамца и околних опшина, дијаспора дочекало је Нову годину на Градском тргу у Шамцу уз ватромет, кухано вино, Рушку и Трио бенд, а све у склопу „Зимске чаролије на Ушћу“ у организацији Центра за културу под покровитељством општине Шамац.

Република Српска 01.01.2024 | 10:14
Првом вјенчаном пару 500 КМ, а првој беби дукат

У поноћ, након ватромета, Нову годину грађанима је честитао начелник општне Шамац Ђорђе Милићевић.

 

"Желимо да нам свима буде боље и настојаћемо свим грађанима омогућити бољу и љепшу будућност. Нека нам Нова година донесе нови почетак, нову енергију и наду у реализацију свих започетих пројеката уз равномјеран развој цијеле територије општине Шамац. Свим становницима наше општине желимо пуно здравља, среће и општег благостања“, казао је Милићевић.

 

Он је навео да је шамачки трг посљедњих осам година постао мјесто окупљања, те позвао све да сваке године заједно славе и да градски трг никада није празан.

“Општинска управа Шамац ће првог вјенчаног у овој години наградити са 500 КМ, а прворођено дијете златним дукатом”, навео је Милићевић, ћ честитајући Нову годину суграђанима.

(БН) Фото: БН 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мајку вам јебем!

01.01.2024 12:31

Дајте онима који немају! Брак ће се распасти прије него потроше тих 500 КМ! Дјеца од дуката немају ништа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.01.2024 16:45

Доста је виша тог вашег фолирана и блефирање, потрошите цијеле буџете на крађу и лажна јавне набавке,покредете силне милионе онда изигравате овде неке добротворе. Ако људи немају посао неће им помоћи никаквих 500КМ нити дукгати. Срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ