Трагедија у Брчком: Жена преминула при породу

У Здравственом центру у Брчком прије неколико дана при породу је преминула 34-годишња Ф. А., сазнаје Клиx.ба. Према информацијама које су потврђене за наш портал, она је у болницу стигла с бебом у стомаку која није давала знакове живота.

Босна и Херцеговина 29.12.2023 | 14:34
Трагедија у Брчком: Жена преминула при породу

Информацију о смрти пацијентице те њене тада још нерођене бебе за Клиx.ба је потврдио директор Здравственог центра у Брчком Емир Османовић.

"Информација о смрти мајке и бебе је истинита. Заправо, беба је умрла и прије него је пацијентица дошла у болницу. Она је стигла са бебом која у стомаку није давала знаке живота. Затражио сам сачињавање детаљног извјештаја о том случају, односно о свим проведеним процедурама, а који ће бити доступан иза Нове године", казао нам је Османовић.

Тридесетчетверогодишња пацијентица је преминула 25. децембра, а иза ње је остало још четверо дјеце, односно син и три кћерке.

(Клиx)  Фото:Клиx

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Доктор

29.12.2023 15:03

Е Боже па зар није могла примјетит да нешто није у реду са бебом,а није првороткиња!Сепса захватила и ето шта се деси Бог да јој душу прости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђа браво

29.12.2023 16:54

Превише пута помињеш бога за једног доктора, сем тога, докторе, дијагнозу задржи за себе и пацијента, ваљда си учио етику, срам те бре било.

Name

+

29.12.2023 15:36

Жена са четверо ДИЈЕЦЕ, незна ни кад је гладна. У тој гужви, да све поради код куће прије порода и слично. Боже драги грехоте. Добила сепсу. Од БЛ.

ОДГОВОРИТЕ