Tragedija u Brčkom: Žena preminula pri porodu

U Zdravstvenom centru u Brčkom prije nekoliko dana pri porodu je preminula 34-godišnja F. A., saznaje Klix.ba. Prema informacijama koje su potvrđene za naš portal, ona je u bolnicu stigla s bebom u stomaku koja nije davala znakove života.

Bosna i Hercegovina 29.12.2023 | 14:34
Tragedija u Brčkom: Žena preminula pri porodu

Informaciju o smrti pacijentice te njene tada još nerođene bebe za Klix.ba je potvrdio direktor Zdravstvenog centra u Brčkom Emir Osmanović.

"Informacija o smrti majke i bebe je istinita. Zapravo, beba je umrla i prije nego je pacijentica došla u bolnicu. Ona je stigla sa bebom koja u stomaku nije davala znake života. Zatražio sam sačinjavanje detaljnog izvještaja o tom slučaju, odnosno o svim provedenim procedurama, a koji će biti dostupan iza Nove godine", kazao nam je Osmanović.

Tridesetčetverogodišnja pacijentica je preminula 25. decembra, a iza nje je ostalo još četvero djece, odnosno sin i tri kćerke.

(Klix)  Foto:Klix

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Doktor

29.12.2023 15:03

E Bože pa zar nije mogla primjetit da nešto nije u redu sa bebom,a nije prvorotkinja!Sepsa zahvatila i eto šta se desi Bog da joj dušu prosti!

ODGOVORITE
Name

Đa bravo

29.12.2023 16:54

Previše puta pominješ boga za jednog doktora, sem toga, doktore, dijagnozu zadrži za sebe i pacijenta, valjda si učio etiku, sram te bre bilo.

Name

+

29.12.2023 15:36

Žena sa četvero DIJECE, nezna ni kad je gladna. U toj gužvi, da sve poradi kod kuće prije poroda i slično. Bože dragi grehote. Dobila sepsu. Od BL.

ODGOVORITE