Још једна жртва недавне несреће код Требиња

- У Болници Требиње преминуо је младић Б.Л. (24) из Љубиња који је задобио тешке тјелесне повреде у сриједу вече, у требињском селу Струјићи, када је на лицу мјеста погинуо његов пријатељ И.Д. (22), такође из Љубиња.

Република Српска 29.12.2023 | 13:55
Још једна жртва недавне несреће код Требиња

Због трагедије која се у Љубињу одавно не памти у овом је градићу проглашена  дводневна жалост, 29. и  30. децембар, када ће на свим установама и институцијама у Љубињу бити спуштене заставе на пола копља.

Отказане су и све културне манифестације које су планиране у ова два дана, а у угоститељским објектима се неће пуштати музика.

“Данас је једна сахрана, а сутра друга, па је то било неминовно учинити, јер смо изгубили два млада живота и цио град их жали”, казао је начелник општине Љубиње Стево Драпић.

Младић Б.Л. је био возач у фиату пунто који се сударио са теретним возилом и он је у тешком стању одмах пребачен у Болницу Требиње, док је И.Д. (22) преминуо на лицу мјеста.

(Независне) Фото: Илустрација 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дно дна

29.12.2023 14:17

Лоши путеви и корупција узимају данак у људским животима. Нажалост, на том дијелу пута сам и сам имао саобраћајну незгоду због цесте која је углачана као лед и врло добро знам о чему причам. Мој савјет је да сви тужимо Путеве Републике Српске који су одговорни за такво стање, а годинама апсолутно ништа не предузимају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За дноо дна

29.12.2023 18:20

Одавно ти не прође овуда.