Još jedna žrtva nedavne nesreće kod Trebinja

- U Bolnici Trebinje preminuo je mladić B.L. (24) iz Ljubinja koji je zadobio teške tjelesne povrede u srijedu veče, u trebinjskom selu Strujići, kada je na licu mjesta poginuo njegov prijatelj I.D. (22), takođe iz Ljubinja.

Republika Srpska 29.12.2023 | 13:55
Još jedna žrtva nedavne nesreće kod Trebinja

Zbog tragedije koja se u Ljubinju odavno ne pamti u ovom je gradiću proglašena  dvodnevna žalost, 29. i  30. decembar, kada će na svim ustanovama i institucijama u Ljubinju biti spuštene zastave na pola koplja.

Otkazane su i sve kulturne manifestacije koje su planirane u ova dva dana, a u ugostiteljskim objektima se neće puštati muzika.

“Danas je jedna sahrana, a sutra druga, pa je to bilo neminovno učiniti, jer smo izgubili dva mlada života i cio grad ih žali”, kazao je načelnik opštine Ljubinje Stevo Drapić.

Mladić B.L. je bio vozač u fiatu punto koji se sudario sa teretnim vozilom i on je u teškom stanju odmah prebačen u Bolnicu Trebinje, dok je I.D. (22) preminuo na licu mjesta.

(Nezavisne) Foto: Ilustracija 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dno dna

29.12.2023 14:17

Loši putevi i korupcija uzimaju danak u ljudskim životima. Nažalost, na tom dijelu puta sam i sam imao saobraćajnu nezgodu zbog ceste koja je uglačana kao led i vrlo dobro znam o čemu pričam. Moj savjet je da svi tužimo Puteve Republike Srpske koji su odgovorni za takvo stanje, a godinama apsolutno ništa ne preduzimaju.

ODGOVORITE
Name

Za dnoo dna

29.12.2023 18:20

Odavno ti ne prođe ovuda.