Сутра састанак градоначелника и пољопривредника

Градска управа града Бијељина позива пољопривредне произвођаче да дођу у Центар за Културу 28. децембра у 15 часова на састанак са градоначелником, гдје ће, како је најављено, главна тема разговора бити динамика исплате штете од афричке куге свиња од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде,

Република Српска 27.12.2023 | 15:14
Сутра састанак градоначелника и пољопривредника

Додају да је Министарство одступило од првобитног договора који је подразумијевао исплату одштета оним редослиједом којим су пристизали захтјеви за то.

Значајан број узгајивача који су имали веће штете још увијек није добио обештећење, због чега им је угрожена егзистенција.

На овом састанку ће, такође, бити могућности и за друге теме из области пољопривреде, наведено је из Градске управе.

(БН) Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Градоначелниче

27.12.2023 15:41

Одријечи кесу, а не само чекати министарство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

27.12.2023 16:08

Градонацелнице Боље је пољопривредницима продати њихову земљу пољопривредну као градјевинску и седети и тросити новац Него производити храну .Тако криминалци раде у Бијељини сви агенције за некретнине Појединци цак Адвокати И твоја опстинска Хорда плацкаса све ти је потонуло у криминал градонацелнице .То требас реци народу Бијељина је Сомалиа нема никаквог закона ни дрзаве затвори ту зграду такозвану опстина то је гнездо криминала ако није ста није вец давно похапсили многе и показало да постои закон .реци градјанима да свака улица организује сопствену милицију за одбрану улице и закона у тој улици то је једини излаз Дасе ако Јо’с има по неки градјанин да није криминалац да има безбедност Све тије криминал Градонацелнице од портира у опстини просијака на улици па даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

27.12.2023 18:46

Не каки. Сељак никад није био богатији, види трактора, види масона, види цијена стоке. Сељаци се посли свалерати, свако јутро на кави по кафицима. Откуд им дзипови и дзон дир трактори кад нема рацуна земљу радити. Заборавили су кад су млијеко возили на бициклу до градске пијаце. Укинути све подстицаје то је ресење и увести порез као код Тите.

Name

Прика бн

27.12.2023 19:46

Ово су коментари црвене секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре +

28.12.2023 12:59

Тачно немамо више жена, које воде домаћинство и да су нам стално при руци. Него ми мушки морамо радити 2 радна времена, као и жене код куће. Онда ће бити свима боље и довољно за живот. Сељак.

ОДГОВОРИТЕ