Sutra sastanak gradonačelnika i poljoprivrednika

Gradska uprava grada Bijeljina poziva poljoprivredne proizvođače da dođu u Centar za Kulturu 28. decembra u 15 časova na sastanak sa gradonačelnikom, gdje će, kako je najavljeno, glavna tema razgovora biti dinamika isplate štete od afričke kuge svinja od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,

Republika Srpska 27.12.2023 | 15:14
Sutra sastanak gradonačelnika i poljoprivrednika

Dodaju da je Ministarstvo odstupilo od prvobitnog dogovora koji je podrazumijevao isplatu odšteta onim redoslijedom kojim su pristizali zahtjevi za to.

Značajan broj uzgajivača koji su imali veće štete još uvijek nije dobio obeštećenje, zbog čega im je ugrožena egzistencija.

Na ovom sastanku će, takođe, biti mogućnosti i za druge teme iz oblasti poljoprivrede, navedeno je iz Gradske uprave.

(BN) Foto: BN

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Gradonačelniče

27.12.2023 15:41

Odriječi kesu, a ne samo čekati ministarstvo.

ODGOVORITE
Name

Lune

27.12.2023 16:08

Gradonacelnice Bolje je poljoprivrednicima prodati njihovu zemlju poljoprivrednu kao gradjevinsku i sedeti i trositi novac Nego proizvoditi hranu .Tako kriminalci rade u Bijeljini svi agencije za nekretnine Pojedinci cak Advokati I tvoja opstinska Horda plackasa sve ti je potonulo u kriminal gradonacelnice .To trebas reci narodu Bijeljina je Somalia nema nikakvog zakona ni drzave zatvori tu zgradu takozvanu opstina to je gnezdo kriminala ako nije sta nije vec davno pohapsili mnoge i pokazalo da postoi zakon .reci gradjanima da svaka ulica organizuje sopstvenu miliciju za odbranu ulice i zakona u toj ulici to je jedini izlaz Dase ako Jo’s ima po neki gradjanin da nije kriminalac da ima bezbednost Sve tije kriminal Gradonacelnice od portira u opstini prosijaka na ulici pa dalje

ODGOVORITE
Name

Dragan

27.12.2023 18:46

Ne kaki. Seljak nikad nije bio bogatiji, vidi traktora, vidi masona, vidi cijena stoke. Seljaci se posli svalerati, svako jutro na kavi po kaficima. Otkud im dzipovi i dzon dir traktori kad nema racuna zemlju raditi. Zaboravili su kad su mlijeko vozili na biciklu do gradske pijace. Ukinuti sve podsticaje to je resenje i uvesti porez kao kod Tite.

Name

Prika bn

27.12.2023 19:46

Ovo su komentari crvene sekte.

ODGOVORITE
Name

Re +

28.12.2023 12:59

Tačno nemamo više žena, koje vode domaćinstvo i da su nam stalno pri ruci. Nego mi muški moramo raditi 2 radna vremena, kao i žene kod kuće. Onda će biti svima bolje i dovoljno za život. Seljak.

ODGOVORITE