Ухапшени у акцији "Коде" предати Тужилаштву

Горан Грбовић, Милан Међа и Неђељко Ступар који су данас ухапшени у наставку акције "Коде", предати су вечерас у Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву.

Република Српска 25.12.2023 | 21:59
Ухапшени у акцији "Коде" предати Тужилаштву

Подсјетимо, прошли мјесец у овој акцији ухапшено је 14 особа због сумње да су продајом наркотика зарадили око три милиона марака, сумња се да је ова група повезана са Дарком Елезом.

– На основу наредбе Окружног суда у Источном Сарајеву извршени су претреси кућа, станова, помоћних објеката, пословних простора и возила, која користе осумњичени, и том приликом су пронађени и привремено одузети предмети који могу послужити као доказ у даљем кривичном поступку – саопштили су у ПУ Источно Сарајево.

У ПУ Источно Сарајеву су рекли да су у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП Републике Српске и ЕУРОПОЛ-ом, у оквиру наставка оперативне акције кодног назива „Код“, ухапсили три особе на подручју Града Источно Сарајево, због постојања основа сумње да су починили кривична дјела„Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Недозвољена производња и промет опојних дрога“.

(БН) Фото:Сцхреенсхот

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лине

25.12.2023 23:37

Гдје Ронхил,нејаки радован Бисера не хапсите по реду прескацете Или све или никога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чисти

26.12.2023 02:50

Чисти Нешић терен за своје ,биће занимљиво друго полувријеме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

26.12.2023 07:34

Никад ви њих неби ухапсили да вам Еуропол није сјео за врат.

ОДГОВОРИТЕ