Uhapšeni u akciji "Kode" predati Tužilaštvu

Goran Grbović, Milan Međa i Neđeljko Stupar koji su danas uhapšeni u nastavku akcije "Kode", predati su večeras u Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu.

Republika Srpska 25.12.2023 | 21:59
Uhapšeni u akciji "Kode" predati Tužilaštvu

Podsjetimo, prošli mjesec u ovoj akciji uhapšeno je 14 osoba zbog sumnje da su prodajom narkotika zaradili oko tri miliona maraka, sumnja se da je ova grupa povezana sa Darkom Elezom.

– Na osnovu naredbe Okružnog suda u Istočnom Sarajevu izvršeni su pretresi kuća, stanova, pomoćnih objekata, poslovnih prostora i vozila, koja koriste osumnjičeni, i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku – saopštili su u PU Istočno Sarajevo.

U PU Istočno Sarajevu su rekli da su u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske i EUROPOL-om, u okviru nastavka operativne akcije kodnog naziva „Kod“, uhapsili tri osobe na području Grada Istočno Sarajevo, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela„Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.

(BN) Foto:Schreenshot

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Line

25.12.2023 23:37

Gdje Ronhil,nejaki radovan Bisera ne hapsite po redu preskacete Ili sve ili nikoga

ODGOVORITE
Name

Čisti

26.12.2023 02:50

Čisti Nešić teren za svoje ,biće zanimljivo drugo poluvrijeme

ODGOVORITE
Name

Kosta

26.12.2023 07:34

Nikad vi njih nebi uhapsili da vam Europol nije sjeo za vrat.

ODGOVORITE