Бореновић честитао Бечићу реизбор на мјесто предсједника

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић, честитао је Алекси Бечићу реизбор на мјесто предсједника Демократске Црне Горе.

Република Српска 25.12.2023 | 15:21
Бореновић честитао Бечићу реизбор на мјесто предсједника

- Поштовани предсједниче Бечићу, драги Алекса, упућујем Ти искрене честитке поводом реизбора на мјесто предсједника Демократске Црне Горе. Такође, честитам избор потпредсједницима Мому Копривици и Драгану Краповићу, генералном секретару Борису Богдановићу, те члановима Главног одбора Демократа – наводи се у честитки. 

Бореновић је истакао да је увјерен да ће Демократе, као и до сада, искрено и посвећено радити на напретку Црне Горе, развоју и промоцији демократских принципа, као и његовању добрих односа у региону. 

- Наше странке дијеле заједничке вриједности слободног, демократског, запосленог, развијеног и праведног друштва, у којем су институције снажне, а закони једнако вриједе за све. У мени, Алекса, имаш искреног пријатеља, а у ПДП-у Демократска Црна Гора има искреног политичког партнера. Желим вам много успјеха и нове побједе! Срећно! – поручио је Бореновић у честитки. 

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЦГ

25.12.2023 19:33

Браво Бореновицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.12.2023 21:35

Иди болан ухвати се мјесних одбора и рада на терену, јер нећеш имати више прилику да будеш ни посланик, како ствари стоје са ПДП-ом! Каква твоја висока политика, какви бакрачи!

ОДГОВОРИТЕ