Borenović čestitao Bečiću reizbor na mjesto predsjednika

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, čestitao je Aleksi Bečiću reizbor na mjesto predsjednika Demokratske Crne Gore.

Republika Srpska 25.12.2023 | 15:21
Borenović čestitao Bečiću reizbor na mjesto predsjednika

- Poštovani predsjedniče Bečiću, dragi Aleksa, upućujem Ti iskrene čestitke povodom reizbora na mjesto predsjednika Demokratske Crne Gore. Takođe, čestitam izbor potpredsjednicima Momu Koprivici i Draganu Krapoviću, generalnom sekretaru Borisu Bogdanoviću, te članovima Glavnog odbora Demokrata – navodi se u čestitki. 

Borenović je istakao da je uvjeren da će Demokrate, kao i do sada, iskreno i posvećeno raditi na napretku Crne Gore, razvoju i promociji demokratskih principa, kao i njegovanju dobrih odnosa u regionu. 

- Naše stranke dijele zajedničke vrijednosti slobodnog, demokratskog, zaposlenog, razvijenog i pravednog društva, u kojem su institucije snažne, a zakoni jednako vrijede za sve. U meni, Aleksa, imaš iskrenog prijatelja, a u PDP-u Demokratska Crna Gora ima iskrenog političkog partnera. Želim vam mnogo uspjeha i nove pobjede! Srećno! – poručio je Borenović u čestitki. 

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

CG

25.12.2023 19:33

Bravo Borenovicu

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2023 21:35

Idi bolan uhvati se mjesnih odbora i rada na terenu, jer nećeš imati više priliku da budeš ni poslanik, kako stvari stoje sa PDP-om! Kakva tvoja visoka politika, kakvi bakrači!

ODGOVORITE