И они славе Светог Николу! (ФОТО)

Православни верници данас славе Светог Николу, самим тим и бројне наше јавне личности обележавају овог свеца. Уобичајно је да се каже да "пола Србије слави Никољдан, а друга половина иде на славу", јер је ова слава најчешћа у Србији.

Забава 19.12.2023 | 16:25
И они славе Светог Николу! (ФОТО)

Међу познатима који ће данас време проводити у празничној атмосфери са породицом су Светлана Цеца Ражнатовић која сваке године окупи велики број пријатеља и прослави са њима своју крсну славу, Слоба Радановић је рано јутрос отишао у цркву како би му свештеник освештао славски колач, те је показао како га је жена испратила на јутарњу литургију, а затим се огласио и из цркве-

Милица Тодоровић на Инстаграму је честитала свима који славе, али и њена колегиница Зорана Мићановић објавила је на поменутој платформи како изгледа њен славски колач ове године.

С обзиром на то да је велики број наших познатих који славе овог свеца, на списку су Зорица Брунцлик и њен супруг Мирољуб Аранђеловић Кемиш, као и  Милан Васић који је недавно изјавио да је одлучио да се врати на Косово, где је рођен и да ту настави да живи, те крсну славу прославља са породицом у кући у којој је рођен.

Ана Дивац, супруга кошаркаша Влада Дивца поделила је на Инстаграм сторију објаву њене ћерке Петре, која је пожелела срећну славу из свог дома.

- Срећна слава свима који славе, Свети Никола - написала је у објави уз емотикон белог срца.

Ове године је Ана Рајковић посебно уживала, јер је славски колач умесила уз помоћ синова Тадије и Реље, које је добила у браку са голманом Предрагом Рајковићем.

Осим њих, Светог Николу славе и Александра Младеновић, породица Маринка Роквића, супруга Славица и синови Никола и Марко, Ана Севић и многи други.

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

миловиц

19.12.2023 18:38

Е Цецо , Цецо.. могу само замислити како цес изгледати за коју годину : исто као она кеса са двје јаја или футрола од к....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

19.12.2023 18:52

Па шта.... славимои ми. Јесу они бољи и битнији од нас остлих који славимо.

ОДГОВОРИТЕ