I oni slave Svetog Nikolu! (FOTO)

Pravoslavni vernici danas slave Svetog Nikolu, samim tim i brojne naše javne ličnosti obeležavaju ovog sveca. Uobičajno je da se kaže da "pola Srbije slavi Nikoljdan, a druga polovina ide na slavu", jer je ova slava najčešća u Srbiji.

Zabava 19.12.2023 | 16:25
I oni slave Svetog Nikolu! (FOTO)

Među poznatima koji će danas vreme provoditi u prazničnoj atmosferi sa porodicom su Svetlana Ceca Ražnatović koja svake godine okupi veliki broj prijatelja i proslavi sa njima svoju krsnu slavu, Sloba Radanović je rano jutros otišao u crkvu kako bi mu sveštenik osveštao slavski kolač, te je pokazao kako ga je žena ispratila na jutarnju liturgiju, a zatim se oglasio i iz crkve-

Milica Todorović na Instagramu je čestitala svima koji slave, ali i njena koleginica Zorana Mićanović objavila je na pomenutoj platformi kako izgleda njen slavski kolač ove godine.

S obzirom na to da je veliki broj naših poznatih koji slave ovog sveca, na spisku su Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i  Milan Vasić koji je nedavno izjavio da je odlučio da se vrati na Kosovo, gde je rođen i da tu nastavi da živi, te krsnu slavu proslavlja sa porodicom u kući u kojoj je rođen.

Ana Divac, supruga košarkaša Vlada Divca podelila je na Instagram storiju objavu njene ćerke Petre, koja je poželela srećnu slavu iz svog doma.

- Srećna slava svima koji slave, Sveti Nikola - napisala je u objavi uz emotikon belog srca.

Ove godine je Ana Rajković posebno uživala, jer je slavski kolač umesila uz pomoć sinova Tadije i Relje, koje je dobila u braku sa golmanom Predragom Rajkovićem.

Osim njih, Svetog Nikolu slave i Aleksandra Mladenović, porodica Marinka Rokvića, supruga Slavica i sinovi Nikola i Marko, Ana Sević i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

milovic

19.12.2023 18:38

E Ceco , Ceco.. mogu samo zamisliti kako ces izgledati za koju godinu : isto kao ona kesa sa dvje jaja ili futrola od k....

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

19.12.2023 18:52

Pa šta.... slavimoi mi. Jesu oni bolji i bitniji od nas ostlih koji slavimo.

ODGOVORITE