Сузана Манчић о пензији: Добила сам минималац

Сузана Манчић открила је које трошкове јој покрива пензија, али и како планира да проведе пензионерске дане.

Забава 18.12.2023 | 18:33
Сузана Манчић о пензији: Добила сам минималац

Водитељка Сузана Манчић, која је каријеру почела као чувена "ЛОТО девојка", открила је да је добила решење о пензији. Ову вест је Манчићева поделила с новинарима на једном престоничком дешавању, када је открила и да је износ пензије који ће убудуће добијати минималан. Сузана је сада открила колико јој приходи дозвољавају да испуни обавезе.

"Требало је да доставим доста докумената јер сам читавог живота сама уплаћивала доприносе. Било је потребно јурити по бројним општинама и тражити доказе о плаћеним обавезама, Ипак, све се завршило за неколико месеци. Пензија није велика, такорећи је минимална, али искрено, нисам ни очекивала више", испричала је водитељка и додала:

"Биће довољно да се плате рачуни и да остане неки динар преко. Хтела сам да решим свој статус, да не морам више да бринем о томе. Одлазак у пензију не мора да значи крај радног века, све док имам снаге да радим. Почела сам интензивно да читам, враћам се неким нашим класицима, тренутно је то 'Роман о Лондону', Милоша Црњанског".

Манчићева је увек била у топ форми, а труди се да то и одржи - "Надам се да ћу остати у форми, имаћу више времена да водим рачуна о себи, вежбам, шетам, да чешће проверавам здравље и одлазим на контроле код лекара. Кад се дође у зреле године, треба водити рачуна о здрављу, које често занемарујемо због ужурбане свакодневнице. Сувише је рано да смислим чиме ћу испунити дане, али сигурно је да ћу пронаћи нешто што ће ме заокупирати. Моћи ћу и више времена да проведем са кућним љубимцима, псом Ноом кога свакодневно шетам и мачком Луијем Четрнаестим".

ИЗВОР: ИНСТАГРАМ/СУЗАНАМАНЦИЦОФФИЦИАЛ

Водитељка има викендицу у Великој Моштаници, која јој и те како пружа мир: "То је моје уточиште, кад одем тамо, ресетујем се за два сата и осећам се као да сам провела седам дана на одмору. Није лако одржавати десет ари, то је велики посао ако хоћеш да имаш лепу траву и цвеће, воћке.Комшије ми помажу колико им време дозвољава, а и ћерке и ја одемо често и сређујемо, и признајем да ми окопавање ашовом једина рекреација.

Моји родитељи су то место купили пре пуних педесет година, дивно је, тихо и завучено, повремено прође по нека срна, има и фазана. Имам трешње, јабуке и крушке, које не прскам па нажалост слабо рађају. Летос сам из Грчке донела две младице кестена, које сам недавно засадила, пошто кажу да је право време за њихову садњу касна јесен", објаснила је Сузана.

(мондо.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рамо

18.12.2023 20:53

Била је некада сан сваког Титиног војника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаца

18.12.2023 21:50

Баш ми је жао мораћемо и за тебе да скупимо неки динар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

18.12.2023 22:03

Јадна!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера

19.12.2023 10:33

У сваком слуцају срецно и дуговецно

ОДГОВОРИТЕ