Најнеизвесније у Београду, али и ту СНС води

- Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће најнеизвеснији избори бити у Београду, где је како је рекао, дошло до огромних и тектонских промена, али да његова изборна листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" води и у српској престоници. 

Србија 14.12.2023 | 10:10
Најнеизвесније у Београду, али и ту СНС води

"У Београду ће бити најнеизвесније, где су они имали огромну предност, онда смо ми ту успели да окренемо потпуно. Е сад, хоћемо ли издржати или не, то ћемо да видимо. Биће важан сваки глас", рекао је Вучић гостујући на ТВ К1.

Истакао је да његова листа врши истраживања јавног мњења сваки дан, и да имају потпуно поуздане податке о предстојећим изборима.

Како је рекао, агенције не објављују те податке, јер је његова листа платила та истраживања и он није дозволио да буду објављена.

Што се тиче републичких избора, Вучић није рекао колико има његова листа, али се позвао на кладионичарске квоте и позвао све оне који мисле да Српска напредна странка има мање од 42,8 одсто  на  републичком нивоу, да ставе новац на то.

Вучић је рекао да ће изборна листа "Србија против насиља", према његовим подацима, имати 22-23 одсто, а да ће десничарске листе имати  мање гласова него што се очекује.

"Постоји могућност изненађења за најмање три листе које се крећу између 1,8. и 3,1 одсто. Тако да је питање на коју ће то страну да оде и како ће то да изгледа. А које су то три листе? И то су радикали, Народна странка и Борис Тадић и Радуловић", рекао је Вучић.

Додао је да је питање шта ће бити са листом Несторовића, и то и у граду и у републици.

Вучић је, такође, истакао да су избори у Војводини веома важни, али да се мало прича о њима.

Коментаришући изборне кампање, Вучић је рекао да су његови противници, на његову радост, изабрали погрешну тактику. 

"Иако ми је било тешко лично да то преживим, изабрали су погрешну тактику. Па ко зна који пут њихова сујета је била преча и већа од свега другог, па им се тактика заснивала на мржњи према мени, и мојој породици, и свему другом. Без икаквих програма и планова", рекао је Вучић.

(Тањуг) Фото: Принтксирн: К1 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Ја и ја

14.12.2023 10:45

Т ако је и у републици српској био нагли преокрет а зна се шта то значи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

14.12.2023 11:38

Како те није срамота да као предсједник свих грађана Србије тако нападно и безобразно учествујеш у предизборној кампањи?На којима чак ниси ни на листи нити кандидат за било што!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

14.12.2023 13:20

Рамбо тако је.

Name

Ре

14.12.2023 15:33

Када си власт,тада ти је рука у цупу са новцем. Дјавола он воли народ. Обицни глумац.

Name

ре

14.12.2023 15:33

У праву си . Који је ово муфљуз,лажов.

Name

Ре

14.12.2023 18:46

Јос лопурду николица вода са собом. Све поклопио бас као рудоња код нас.

Name

Ама

14.12.2023 11:45

Све је то обезбедјенооооо позкованоо само напред у јос веце пљацкееее јурисссс а народ са кирумпираним нема везе народ је у Европи оли сиротињскиии гледа зло невидјено ста се ради у дрзави Србији! За наук! Неродјенима!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папе

14.12.2023 12:21

Не треба изборе ни одржавати, овај већ зна исход избора. Свезнајући Шесељев конобар 😎

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

14.12.2023 12:57

Ко не види које зло се ваља по Србији тај је слијеп код очију. Ту су поново актуелни Сесељ и син,Николић,Дачић и син, унук Милосевица, Вучић и брат и син и цијела плејада оних због којих је Србија већ једном била кажњена од Запада. Сад ће избори намјестени и унапред покрадени ( пуне зграде позива непознатим лицима на гласање и то на хиљаде) јер кажу “Србија не сме да стане” не сме стати систем корупције и криминала док се сви унуци не подмире. Народ омадјијан спиновима о економском тигру, на Пинку Швајцарска ништа за Србију, на тв каналима наступа ОН иако није учесник избора и ладно руси Устав Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратник

14.12.2023 13:00

Истоси ти ко и додик, тешко српском народу са вама двоицом. Браћа по криминалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

14.12.2023 15:01

Ниђе ти не водиш а камоли у Београду, мораш "напаковати" свуда

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

14.12.2023 15:45

Шта је сектор. Не одговара вам слободна и развијена Србија. Жели те зло да влада, жути лопови, Мариникини геноцидни плаћеници, Шолак криминалац са Ђиласом, Јеремић кои је Косову ставио омчу око врата. Чанак кои мрзи све што је српско, па и малу дјецу. Борко, Обрадовић и остали насилници. То желите да опет сву Србију опљачкају, фабрике затворе, војску поново униште и претопе у старо гвожђе. Кокеза да ради преко Дрине итд. Марш бандо фашистичка. Живела Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранци

14.12.2023 15:45

Муљажа очигледна. На Балкану нема поштених избора. Србин је научио да га неко ј.. Е.

ОДГОВОРИТЕ