Najneizvesnije u Beogradu, ali i tu SNS vodi

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će najneizvesniji izbori biti u Beogradu, gde je kako je rekao, došlo do ogromnih i tektonskih promena, ali da njegova izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" vodi i u srpskoj prestonici. 

Srbija 14.12.2023 | 10:10
Najneizvesnije u Beogradu, ali i tu SNS vodi

"U Beogradu će biti najneizvesnije, gde su oni imali ogromnu prednost, onda smo mi tu uspeli da okrenemo potpuno. E sad, hoćemo li izdržati ili ne, to ćemo da vidimo. Biće važan svaki glas", rekao je Vučić gostujući na TV K1.

Istakao je da njegova lista vrši istraživanja javnog mnjenja svaki dan, i da imaju potpuno pouzdane podatke o predstojećim izborima.

Kako je rekao, agencije ne objavljuju te podatke, jer je njegova lista platila ta istraživanja i on nije dozvolio da budu objavljena.

Što se tiče republičkih izbora, Vučić nije rekao koliko ima njegova lista, ali se pozvao na kladioničarske kvote i pozvao sve one koji misle da Srpska napredna stranka ima manje od 42,8 odsto  na  republičkom nivou, da stave novac na to.

Vučić je rekao da će izborna lista "Srbija protiv nasilja", prema njegovim podacima, imati 22-23 odsto, a da će desničarske liste imati  manje glasova nego što se očekuje.

"Postoji mogućnost iznenađenja za najmanje tri liste koje se kreću između 1,8. i 3,1 odsto. Tako da je pitanje na koju će to stranu da ode i kako će to da izgleda. A koje su to tri liste? I to su radikali, Narodna stranka i Boris Tadić i Radulović", rekao je Vučić.

Dodao je da je pitanje šta će biti sa listom Nestorovića, i to i u gradu i u republici.

Vučić je, takođe, istakao da su izbori u Vojvodini veoma važni, ali da se malo priča o njima.

Komentarišući izborne kampanje, Vučić je rekao da su njegovi protivnici, na njegovu radost, izabrali pogrešnu taktiku. 

"Iako mi je bilo teško lično da to preživim, izabrali su pogrešnu taktiku. Pa ko zna koji put njihova sujeta je bila preča i veća od svega drugog, pa im se taktika zasnivala na mržnji prema meni, i mojoj porodici, i svemu drugom. Bez ikakvih programa i planova", rekao je Vučić.

(Tanjug) Foto: Printksirn: K1 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Ja i ja

14.12.2023 10:45

T ako je i u republici srpskoj bio nagli preokret a zna se šta to znači

ODGOVORITE
Name

Rambo

14.12.2023 11:38

Kako te nije sramota da kao predsjednik svih građana Srbije tako napadno i bezobrazno učestvuješ u predizbornoj kampanji?Na kojima čak nisi ni na listi niti kandidat za bilo što!

ODGOVORITE
Name

Nada

14.12.2023 13:20

Rambo tako je.

Name

Re

14.12.2023 15:33

Kada si vlast,tada ti je ruka u cupu sa novcem. Djavola on voli narod. Obicni glumac.

Name

re

14.12.2023 15:33

U pravu si . Koji je ovo mufljuz,lažov.

Name

Re

14.12.2023 18:46

Jos lopurdu nikolica voda sa sobom. Sve poklopio bas kao rudonja kod nas.

Name

Ama

14.12.2023 11:45

Sve je to obezbedjenooooo pozkovanoo samo napred u jos vece pljackeeee jurissss a narod sa kirumpiranim nema veze narod je u Evropi oli sirotinjskiii gleda zlo nevidjeno sta se radi u drzavi Srbiji! Za nauk! Nerodjenima!!!!!

ODGOVORITE
Name

Pape

14.12.2023 12:21

Ne treba izbore ni održavati, ovaj već zna ishod izbora. Sveznajući Šeseljev konobar 😎

ODGOVORITE
Name

Mislim

14.12.2023 12:57

Ko ne vidi koje zlo se valja po Srbiji taj je slijep kod očiju. Tu su ponovo aktuelni Seselj i sin,Nikolić,Dačić i sin, unuk Milosevica, Vučić i brat i sin i cijela plejada onih zbog kojih je Srbija već jednom bila kažnjena od Zapada. Sad će izbori namjesteni i unapred pokradeni ( pune zgrade poziva nepoznatim licima na glasanje i to na hiljade) jer kažu “Srbija ne sme da stane” ne sme stati sistem korupcije i kriminala dok se svi unuci ne podmire. Narod omadjijan spinovima o ekonomskom tigru, na Pinku Švajcarska ništa za Srbiju, na tv kanalima nastupa ON iako nije učesnik izbora i ladno rusi Ustav Srbije.

ODGOVORITE
Name

Ratnik

14.12.2023 13:00

Istosi ti ko i dodik, teško srpskom narodu sa vama dvoicom. Braća po kriminalu.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

14.12.2023 15:01

Niđe ti ne vodiš a kamoli u Beogradu, moraš "napakovati" svuda

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

14.12.2023 15:45

Šta je sektor. Ne odgovara vam slobodna i razvijena Srbija. Želi te zlo da vlada, žuti lopovi, Marinikini genocidni plaćenici, Šolak kriminalac sa Đilasom, Jeremić koi je Kosovu stavio omču oko vrata. Čanak koi mrzi sve što je srpsko, pa i malu djecu. Borko, Obradović i ostali nasilnici. To želite da opet svu Srbiju opljačkaju, fabrike zatvore, vojsku ponovo unište i pretope u staro gvožđe. Kokeza da radi preko Drine itd. Marš bando fašistička. Živela Srbija.

ODGOVORITE
Name

Branci

14.12.2023 15:45

Muljaža očigledna. Na Balkanu nema poštenih izbora. Srbin je naučio da ga neko j.. E.

ODGOVORITE