Драгана Мирковић представила нову песму после дуге паузе

Током четири деценије каријере Драгана Мирковић се увек трудила да помера границе сценографије, кореографије, музике, продукције, па је тако и овога пута, када пред спектакл у Арени поклања песму публици, одлучила да приреди право изненађење, снимивши први пут песму коју потписује Цоби.

Забава 13.12.2023 | 17:22
Драгана Мирковић представила нову песму после дуге паузе

Регионална музичка звезда и један од најактуелнијих и најуспешнијих аутора данашњице последњих месец дана радили су на песми „Крива“ која је данас угледала светлост дана и истог тренутка изазвала огромну пажњу.

„Право освежење“, „Тим који добија“, „Поново револуција“, „Ово је вредело чекати“ само су неки од коментара који се могу прочитати на интернету.

Песма је по општем утиску нешто ново и за Драгану али и за Цобија, а музичка звезда је одмах по премијери спота који потписује Дејан Милићевић поделила радост са пратиоцима на друштвеним мрежама.

Ова песма премијерно извођење имаће на спектаклима у Штарк арени 29. и 30. децембра за које влада огромно интересовање те је три недеље пре остало мање од десет одсто капацитета.

Послушајте премијерно:

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свака

13.12.2023 21:05

Част Цобију.Драгана једина жена на естради, са толиким новцем, а никада се није знала обуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

15.12.2023 16:51

Дзаба јој толике паре....ста уради од себе...а јос на сваком другом наступу пада од изнемоглости због толике палстике.

ОДГОВОРИТЕ