Погинуо пјешак, возач побјегао, па ухапшен

- Пјешак са подручја Дервенте чији су иницијали С.М. погинуо је у саобраћајној несрећи у дервентском мјесту Луг, а возач аутомобила "ауди" Д.Ж. из Прњавора побјегао је са лица мјеста, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Република Српска 12.12.2023 | 12:33
Погинуо пјешак, возач побјегао, па ухапшен

Возач је накнадно идентификован и ухапшен.

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ у 23.10 часова.

Припадници Полицијске станице Дервента извршили су увиђај, којим је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Након комплетирања и документовања предмета, против лица Д.Ж. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја.

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Добој 2

12.12.2023 13:36

Трљају руке, У тужилаштву,сад ће бити Овако онако доле горе тамо овамо,,није пјешак успио побјећи Пијанци,ишао је без Освјетљења,од Љубавнице,није био адекватно заштићен ,и низ других измишљотина, од стране Тужилаштва,А дежурни Тужилац гарант није нити изашао на терен,Ти знају у окружном тужилаштву али Погинули не говори,а и да је преживио,исто му се пише,у овом Накарадном Кривосудног Систему,,Свима вам треба голи оток,Примјера је безброј, Само на подручју Добој Теслић К,Варош па до Б.Луке,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.12.2023 15:40

Сад га стрпати иза решетака доживотно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

12.12.2023 22:00

Бас тако. Али не зато сто је ударио пјесака, то се сваком мозе догодити, вец зато сто је побјегао с мјеста несреце..