Poginuo pješak, vozač pobjegao, pa uhapšen

- Pješak sa područja Dervente čiji su inicijali S.M. poginuo je u saobraćajnoj nesreći u derventskom mjestu Lug, a vozač automobila "audi" D.Ž. iz Prnjavora pobjegao je sa lica mjesta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Republika Srpska 12.12.2023 | 12:33
Poginuo pješak, vozač pobjegao, pa uhapšen

Vozač je naknadno identifikovan i uhapšen.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 23.10 časova.

Pripadnici Policijske stanice Derventa izvršili su uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica D.Ž. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

(Srna) Foto: Ilustracija 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Doboj 2

12.12.2023 13:36

Trljaju ruke, U tužilaštvu,sad će biti Ovako onako dole gore tamo ovamo,,nije pješak uspio pobjeći Pijanci,išao je bez Osvjetljenja,od Ljubavnice,nije bio adekvatno zaštićen ,i niz drugih izmišljotina, od strane Tužilaštva,A dežurni Tužilac garant nije niti izašao na teren,Ti znaju u okružnom tužilaštvu ali Poginuli ne govori,a i da je preživio,isto mu se piše,u ovom Nakaradnom Krivosudnog Sistemu,,Svima vam treba goli otok,Primjera je bezbroj, Samo na području Doboj Teslić K,Varoš pa do B.Luke,

ODGOVORITE
Name

re

12.12.2023 15:40

Sad ga strpati iza rešetaka doživotno.

ODGOVORITE
Name

Micko

12.12.2023 22:00

Bas tako. Ali ne zato sto je udario pjesaka, to se svakom moze dogoditi, vec zato sto je pobjegao s mjesta nesrece..