Потпуна обустава саобраћаја на путу Црна Ријека-Јајце

На дионици магистралног пута Црна Ријека-Јајце потпуно је обустављен саобраћај због већег одрона камења на коловоз, а сви остали путни правци у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ су проходни, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза /АМС/ Српске.

Република Српска 09.12.2023 | 08:15
Потпуна обустава саобраћаја на путу Црна Ријека-Јајце

Магла у котлинама и дуж ријека смањује видљивост, а возачи су упозорени на могућу поледицу, посебно у вишим предјелима.

Због санације коловоза на магистралном путу према граничном прелазу Рача од Балатуна на мјесту извођења радова вози се успорено, наизмјеничним пропуштањем возила.

Радови се изводе на дионицама магистралног пута Јоховац-Руданка и Руданка-Добој, као и на дијелу регионалног пута Станари-Руданка у мјесту Љескове воде, гдје је саобраћај успорен за путничка возила, а теретна се преусмјеравају преко Јелаха.

(Срна) Фото: Архив

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Скривено

09.12.2023 10:38

Пут не да је ризичан,чак та деоница пита никад није имала употребну дозволу за ,безбедност пута нико не сме да потпише....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Скривено

09.12.2023 17:14

Ниси у праву пут је изграђен још за вријеме Тита и одржаван је одлично,сад је проблем јер приватне компаније одржавају и наравно да свака марка треба да напуни џепове исто као кад Драшко уплати приватнику за чишћење снијега у зимској сезони,а они чекају да затрпа снијег да изађу на терен тако и овдје!Недавно су ту вршили минирања а те стијене су јако осјетљиве на вибрације таква врста Врбаског кречњака,ал као што рекох док су државна предузећа радила све је било у најбољем реду!